Yasak aşk kurbanları

15 dakika arayla öldürülen doktor Cengiz Ünal ile 3 çocuk annesi Semra Ok'un yasak aşka kurban gittikleri ortaya çıktı. Firari zanlı M. Neytullah Ok, "Namusumu temizledim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2013 Güncelleme 29 Kasım 2013, 00:46
Yasak aşk kurbanları

İÇİNDEKİLER

Adana'da Narlıca 2 Sağlık Ocağı'nda görevli iki çocuk babası Cengiz Ünal (42) ile Narlıca Mahallesi'nde oturan 3 çocuk annesi Semra Ok'un (34) önceki gün art arda öldürülmesinin altından 'yasak aşk' çıktı. İddiaya göre, genç kadın bir süre önce, 5 yıldır aynı sağlık ocağında görevli doktor Ünal'ın bir yakının diş polikliniğinde temizlik görevlisi olarak işe girdi. Polikliniğe gidip gelen doktor ile genç kadın arasında yakınlaşma olduğu dedikodusu mahallede yayılmaya başladı.

BUNLARI ÖLDÜRECEĞİM
İddialar Semra Ok'un eşi Mehmet Neytullan Ok'un (40) kulağına gitti. Kuzey Irak'ta inşaat işçisi koca hemen Adana'ya gelerek dedikoduları araştırdı. Eşi ile mahallesindeki doktorun yasak aşk yaşadığına inanan koca yakınlarına, "Bunları öldüreceğim" dedi. Dedikoduların artması üzerine kıskançlık krizine giren Mehmet Neytullah Ok, önceki gün bir arkadaşının motosikletini alarak sağlık ocağı yakınında doktorun çıkmasını bekledi. Doktoru takip eden zanlı, kimsenin olmadığı bir anda arkasından başına 3 el ateş ettikten sonra motosikletle kaçtı.

EŞİNİ DE VURDU
Zanlı, 300 metre ötedeki evine giderek önce çocuklarını dışarı gönderdi. Daha sonra aynı tabancayla eşini de 5 yerinden vurarak öldürdü. Evden ayrılan çifte cinayetin zanlısı motosikletı bırakarak kayıplara karıştı.

HIZLI MESAJ TRAFİĞİ
Zanlı kaçarken yakınlarını arayarak, "İkisini de öldüreceğime yemin etmiştim. yeminimi tutum, ikinisini de öldürdüm. Namusumu temizledim" dedi. Polisin yaptığı araştırmada ise doktor Ünal ile Semra Ok'un son 10 günde karşılıklı olarak 52 kez telefonda görüştüğü, birbirlerine 67 mesaj yolladığı tespit edildi.

ACI TÖREN
Doktor Cengiz Ünal için Adana Halk Sağlığı İl müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Doktorun ingilizce öğretmeni olan eşi Fatoş Ünal ile 15 yaşındaki kızı Selin Nur gözyaşlarına boğuldu. Selin Nur fenalaşınca yakınları tarafından teskin edilmeye çalışıldı.


Murat KARAMAN - Ziya RAMOĞLU