Zehir operasyonu

Uyuşturucu baskınında yakalanan ünlü tenor, hayatının en zor eserini seslendirdi! Ses telleri rahatsızlanınca depresyona girdiğini ve kokaine başladığını itiraf etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2013 Güncelleme 26 Ağustos 2013, 00:00
Zehir operasyonu

İÇİNDEKİLER

Zehir operasyonları, sanat ve sosyete camiasına da girdi. Son olarak birbirinden ünlü isimler, zehir baskınlarında gözaltına alınıp ifade verdi. İşte bu operasyonlardan biri de geçtiğimiz Şubat ayında yapıldı. İstanbul polisi, iki zehir tacirini gözaltına aldı. Ardından zanlınların irtibatta olduğu kişileri tespit etti. İKİ

KİŞİ TUTUKLANDI
Ekipler, şüphelilerin uyuşturucu sattığı kişileri tek tek belirledi. Bu kişiler arasında bulunan Türkiye'nin tanınmış tenorlarından C.B. de vardı. Ünlü tenor, polis tarafından gözaltına alındı. C.B. İbrahim T. ile Mehmet S.G.'den uyuşturucu aldığını söyledi.
Mehmet S.G. ve İbrahim T. cezaevine gönderilirken, C.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

'ARKADAŞLARIMLA...'
C.B. savunmasında ise opera sanatçısı olduğunu, ses tellerinde kaptığı bir virüs nedeniyle ciddi bir rahatsızlık geçirdiğini söyledi. Bu nedenle bunalıma girdiğini belirten C.B. "Deprosyon döneminde kısa süre uyuşturucu kullandım.
Ama sonra bıraktım"
dedi. C.B. hakimin sorusu üzerine kokaini konservatuvardan 20 yıllık arkadaşları E.B. ve A. ile birlikte kullandığını, ancak aracılık yapmadığını söyledi.

Orhan YURTSEVER