Tek o kurtuldu

Ağrı'da ticari araç, TIR ile çarpıştı. Anne, baba ve 4 çocuğu feci şekilde öldü. Kurtulan tek kişi ise ailenin en küçük kızı Fatma oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2013 Güncelleme 26 Ağustos 2013, 00:00
Tek o kurtuldu

İÇİNDEKİLER

Trafik canavarı bir aileyi hayattan kopardı. Ağrı'da yaşanan kazada Mehmet Salih Eskin, eşi ve 4 kızı hayatını kaybetti. Doğubayazıt İlçesi'nden Gürbulak Köyü'ne giden işadamı Mehmet Salih Eskin yönetimindeki hafif ticari araç, karşı yönden gelen Hojjat Fanahzadeh Galehban yönetimindeki İran plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle plastik hammadde yüklü TIR şarampole devrildi, Eskin Ailesi'nin bulunduğu araç ise hurdaya döndü. Kazada aracın sürücüsü Eskin, eşi Medine, kızları Rohani (15), Havin (14), Berivan (11) ve Leyla Eskin (9) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta sıkışan ailenin en küçüğü 7 yaşındaki Fatma ise yaralandı.

KÜRTÇE AĞIT YAKTILAR
Ölenlerin cenazeleri Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın meydana geldiği yol, uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Yaralanan Fatma Eskin ise tedavi altına alındı. Ölenlerin yakınları hastanede Kürtçe ağıtlar yakarken, polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Mehmet Salih Eskin'in Kırgızistan'da çalıştığı, tatil için ailesiyle birlikte memleketi Doğubayazıt'a gittiği ve 24 Ağustos'ta bir düğünde sağdıçlık yaptığı öğrenildi.

Ahmet TUNÇ