Zehir zemberek ifade!

Zehir operasyonuna takılan ünlülerin ifadeleri gün yüzüne çıktı. Kimisi 'Tutuklanırsam ölürüm' dedi, kimisi de 'Bu işlere nasıl bulaştım' diye dertlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2013 Güncelleme 09 Ağustos 2013, 01:23
Zehir zemberek ifade!

İÇİNDEKİLER

Sanat dünyası narkotik operasyonuyla sarsıldı. 5 Ağustos'ta, aralarında Eray Özbal, Nehir Erdoğan, Sarp Apak, Engin Günaydın, Özge Özpirinçci ve Hakan Yılmaz'ın da bulunduğu 46 kişi "uyuşturucudan" gözaltına alındı. Evinde hint keneviri yetiştirdiği belirlenen emektar oyuncu Eray Özbal ile birlikte 15 kişi tutuklandı. Diğer sanatçılar ise 50 bin liralık güvence miktarı ödemeleri şartıyla serbest kaldı.

'GÜNAH KEÇİSİ OLDUM'
Narkotiğe takılan sanatçıların ifadeleri ise gün yüzüne çıktı. Tutuklanan Eray Özbal, "4-5 yıldır uyuşturucu içicisiyim. Evimde 32 adet hint keneviri bitkisi ektim. Bunları satmadım. Günah keçisi ilan edildim. Tutuklanırsam işlerim aksar" dedi. Serbest kalan ünlülerin savunmaları ise şöyle:

ENGİN GÜNAYDIN (OYUNCU): Toplumda rahat olmak için uyuşturucuya başlamıştım. Şimdi zehirden kurtulmaya çalışıyorum. Burada kalırsam ölürüm.

SARP APAK (OYUNCU): Ara sıra uyuşturucu kullanıyordum. Uyuşturucu temin etmedim.

MEHMET ERDEM (ŞARKICI): Aramada bulunan hint keneviri kendime ait. Tutuklandığım taktirde albüm çalışmam yarım kalır. Benimle birlikte çalışan kişiler de mağdur olur.

GÖKÇE ÖZYOL (OYUNCU): Uyuşturucu kullandım ama ticaretini yapmadım. Ahmet Sağlam'ın verdiği otları içtim. Başkalarına vermedim.

HAKAN YILMAZ (OYUNCU): Daha önce birkaç kere uyuşturucu kullandım. Kimseye temin etmedim. Dokuz yaşında bir çocuğum ve yeni evlendiğim bir eşim var. İyi bir aile babasıyım. Bu işlere nasıl bulaştırıldığımı bilmiyorum.