Parayı yatırdı

Alametifarika reklam ajansının sahibi Serdar Erener, özel olarak dizayn ettirdiği lüks yat için 10 milyon doları gözden çıkardı. Erener, 50 metre uzunluğundaki yatın parasını peşin ödedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2013 Güncelleme 05 Ağustos 2013, 00:12
Parayı yatırdı

İÇİNDEKİLER

Tatil sezonuyla birlikte, yat meraklıları da koylarda boy göstermeye başladı. Kimileri misafirlerini ağırlamak için, kimileri gözden uzak tatil yapmak için, kimileri de yaşam alanı olarak yatları tercih ediyor. İşadamlarından sanatçılara özellikle zengin kesimin ulaşabildiği lüks yatların, ülkemizdeki sayısı da her geçen gün artıyor. Yat meraklılarının arasına son olarak, Alametifarika reklam ajansının sahibi Serdar Erener eklendi. Ünlü reklamcı Erener'in, özel olarak dizayn ettirdiği, ultra lüks, 50 metre uzunluğundaki yat için en az 10 milyon doları gözden çıkardığı belirtildi. Reklam piyasasından kazandığı milyon dolarları özel teknesine yatıran Erener, tuttuğu helikopterle de, bu yatı başta Sinan Çetin olmak üzere yakın dostlarına gösterdi.

İŞ GÖRÜŞMELERİNİ YATTA YAPACAK
Şarkıcı Nil Karaibrahimgil ile evli olan Erener'in yakın dostlarına, bundan sonra vaktinin çoğunu yatta geçireceğini, iş görüşmelerini ve projelerini de yatta yapmayı planladığını söylediği öğrenildi. Serdar Erener'in, yatın parasını peşin ödediği iddia edildi.

Mevlüt YÜKSEL