Beni eşimden koruyun

Milletvekili Faruk Bal'ın, boşanma davası açtığı eşi Döndü Akkaşoğlu için 'ruh hali yerinde değil, her an bana zarar verebilir' gerekçesiyle koruma talebinde bulunduğu ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2013 Güncelleme 11 Nisan 2013, 01:59
Beni eşimden koruyun

İÇİNDEKİLER

MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, eşi Döndü Akkaşoğlu için 'ruh hali yerinde değil, her an bana zarar verebilir' gerekçesiyle koruma talebinde bulunduğu öğrenildi. Faruk Bal, 19 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Döndü Akkaşoğlu'na, "İyi bir eş değil" gerekçesi ile bir yıl önce boşanma davası açtı. Bal, boşanma davasının görüldüğü 1. Aile Mahkemesi'nden 4 ay önce avukatı aracılığıyla eşi için tedbir kararı istedi.

TBMM'YE YAKLAŞAMAYACAK
Faruk Bal, gerekçe olarak ise eşinin ruh halinin yerinde olmadığını ve kendisine zarar verebileceğini gösterdi. Mahkeme, Bal'in isteği üzerine Döndü Akkaşoğlu'nun Türkiye Büyük Millet Meclisi ve milletvekili Bal'ın yaşadığı eve 6 ay süreyle yaklaşmaması kararını aldı. Kararın, 31 Aralık 2012 itibaren uygulanmaya başlandığı ortaya çıktı. Akkaşoğlu kararı, facebook adresinden "İyi bir siyasetçi fakat iyi bir eş değil" ifadeleriyle duyurdu.


Aliye ÇETİNKAYA