Umutlu bekleyiş

Felçli Rus genci Umut'a talip olan 5 anneden Tatyana Kuklina, çıktığı canlı yayında DNA testi verdi. 'O benim oğlum Pavel' diyen kadın, test sonuçlarının bilinçli olarak geciktirildiğini iddia etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2013 Güncelleme 14 Şubat 2013, 00:00
Umutlu bekleyiş

İÇİNDEKİLER

4 yıldır Gülsüm Kabadayı'nın baktığı felçli Rus genci Umut'un annesi olduğunu iddia eden Tatyana Kuklina canlı yayında DNA testi yaptırdı; "Oğlumu bana verin" dedi. Rusya devlet televizyonu Birinci Kanal'ın 'Pust Govoryat' programında Gülsüm annenin 'Umut' adını verdiği felçli çocuğun yayınlanan görüntüsünden sonra ülkede Umut'un annesi olduğunu iddia eden 5 aday ortaya çıktı.

TÜRKİYE'YE GÖNDERİLECEK
Kanalın ikinci programında 5 kadının kanı alındı. Hatta programda stüdyoya DNA uzmanı davet edildi. 5 anneden de DNA testi için kan örnekleri alınırken kanal, tüm örneklerin Türkiye'ye gönderileceğini ve Umut'un DNA testleriyle karşılaştırılacağını belirtti.

'KURNAZLIK YAPIYORLAR'
Umut'u kendi oğlu Pavel olduğuna inanan Tatyana, program yetkililerinin test sonuçlarıyla ilgili 'sustuklarını' iddia ederek suçlamalarda bulundu. Sibiryalı anne adayı, "Test sonucunun ne zaman çıkacağını bilemiyorum. Ancak sonra belli olacağını söylediler. Eşimle internette araştırdık, böyle testin sonucu 3-4 gün içinde çıkıyor. Galiba onlar kurnazlık yapıyor" dedi. Tatyana Umut'un kendi oğlu Pavel Kuklina (27) olduğu konusunda ısrarcı davrandı.

CANLI KANLI SUÇLAMA!
Gülsüm annenin el bebek gül bebek baktığı Umut için 5 anne adayının savaşı sürüyor. Bu konuda iddialı olan Sibiryalı Tatyana Kuklina, canlı yayında DNA testi için kan verirken öfkeli sözleriyle de dikkat çekti. Sonuçların geciktirildiğini söyleyen Kuklina'nın bu suçlamalarını 'Pust Govoryat' programı yetkilileri kabul etmedi. Yetkililer, "Şu anda 5 annenin hiçbirinin Umut'un öz annesi olduğunu söyleyemeyiz.
DNA testinin sonucunu beklemek lazım" dedi.

HERKES HEYECANLI

2008 yılında Antalya'da geçirdiği kazada felç olan Umut'a, evinde kendi evladından ayırmayarak bakan Gülsüm Kabadayı, her fırsatta Rus gençten ayrılmak istemediğini söylüyor. Gülsüm Kabadayı da, ortaya çıkan anne adayları gibi DNA sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyor.