Hostes kıyafeti!

THY'nin yeni hostes kıyafetleri, Twitter'ı salladı. Herkes hayal kırıklığına uğradı. Dilek Hanif'in 'örnek' olarak tanıtılan tasarımlarına eleştiri yağdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2013 Güncelleme 10 Şubat 2013, 01:58
Hostes kıyafeti!

İÇİNDEKİLER

Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni kabin memuru üniformalarının fotoğrafı, Twitter'a sızdı. Başta hostesler olmak üzere herkes, kıyafetlere isyan etti. Uçakların en dikkat çeken isimleri olan hostesler, kıyafet şoku yaşadı. Modacı Dilek Hanif, THY hostesleri için yeni kıyafet tasarlamak için kolları sıvadı. Yeni üniformalar merakla beklenirken, sosyal paylaşım sitesi Twitter'e düşen "yeni hostes kıyafeti fotoğrafları" ise tam bir hayal kırıklığı yarattı. Sadece vatandaşlar değil, hostesler de büyük şaşkınlık yaşadı. Sadece bir örnek olarak tanıtılan kostümlere tepki yağdı. Hosteslerin ortak yorumu, "Bu kıyafetler hareketlerimizi kısıtlar" oldu.

'NİHAİ TASARIM DEĞİL'
Kabin memurlarının kullandıkları lacivert kıyafetler yerine kırmızı ve siyah renklerin hakim olduğu tasarımlar eleştirilince, modacı Dilek Hanif açıklamalar yaptı. Ünlü modacı, söz konusu tasarımların örnek modeller olduğunu, nihai tasarımların henüz tamamlanmadığını söyledi. Yeni tasarımların, bu yaz sezona yetiştirileceği belirtildi.
Uçağı sultan mı kullanıyor?

YENİ tasarımlar Twitter'de eleştirildi. İşte yorumlar:
ÜNİFORMALAR, kaftanları hatırlatıyor.
UCUZ koltuk kumaşı gibi...
ZEVKSİZLİĞİN tanımı olmuş...
UÇAĞIDA sultan kullanıyor herhalde?
ŞAKA mı bunlar?
FAZLA seksi olmuş...
İBRETLE izliyorum.
KINA gecesi mi yapıyorlar uçuştan önce?
MUHTEŞEM Yüzyıl'dan esinlenme!

Cevdet ÖZDEMİR