Yol yorgunu

Emir'in Yolu adliyeye çıktı. Uyuşturucudan gözaltına alınan Çağatay Ulusoy ile Gizem Karaca savcı tarafından sorgulandı. Sonra serbest bırakıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2013 Güncelleme 29 Ocak 2013, 02:30
Yol yorgunu

İÇİNDEKİLER

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, geçtiğimiz hafta büyük bir operasyona imza attı. Telefonlardan yola çıkan ekipler, tam 35 kişiyi gözaltına aldı. Ancak operasyon gözaltı listesindeki ünlü isimler nedeniyle bomba etkisi yarattı. Zira gözaltına alınanlar arasında Çağatay Ulusoy, Cemal Hünal, Cenk Eren, Gizem Karaca, Selen Seyven ve sosyetik menajer Selin Boronkay da vardı. Eren ile Hünal, poliste serbest bırakıldı. Ancak Ulusoy ve Karaca, dün sabaha kadar emniyette kaldı.

'YER TEMİN ETTİNİZ Mİ?'
Ardından adliyeye savcının karşısına çıkarıldı. 3 savcı, 35 kişiyi sorgulamaya başladı. Uyuşturucu temin etme ve yer sağlama gibi suçlamalarla karşı karşıya kalan şüpheliler, ifade verdi. Mahkemeye sevk edilen Karaca, Ulusoy ve Boronkay'ın da aralarında bulunduğu 15 kişi serbest bırakıldı.

TAKİP TAM 9 AY SÜRDÜ...
Ünlüler aleminde şok etkisi yaratan operasyon için 9 ay önce düğmeye basıldı. Ekipler, bu süre boyunca hem teknik hem de fiziki takip yaptı. Sonra da 25 Ocak'ta düğmeye bastı. Ve 8 ayrı ilçede 45 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Ali OKTAY-Fatih ULAŞ