Tartışmalara son noktayı koydu

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Maya takvimine göre 21 Aralık'ta kıyamet kopacağına ilişkin senaryorlara sosyal medyadan cevap verdi. Görmez, twetter'dan "Batıl, sahte ve hurafe kıyamet senaryolarına itibar etmeyin"dedi.

Giriş Tarihi 07 Aralık 2012, 00:00 Güncelleme 07 Aralık 2012, 17:30
Tartışmalara son noktayı koydu

İÇİNDEKİLER

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Cuma günleri sosyal medyadaki takipçilerine mesaj yazma geleneğini bu Cuma da sürdürdü. Diyanet İşleri Başkanı Görmez, bugün yazdığı mesajda son günlerde gündemden düşmeyen Maya takviminin kıyamet senaryolarına değindi. Batıl, sahte ve hurafe kıyamet senaryolarına itibar etmeyin diyen Diyanet İşleri Başkanı Görmez, mesajında şu ifadelere yer verdi:

'Öncelikle Cumanız mübarek olsun,gönülleriniz ve haneleriniz sevgiyle, muhabbetle, güzelliklerle dolsun…Gelen yoğun sorular üzerine derim ki; batıl, sahte, hurafe kıyamet senaryolarına itibar etmeyelim. Ebedi aleme hazırladıklarımıza bakalım. Dünya ahiretin tarlasıdır. Cennet tohumunu bu dünyada ektiğimiz bir bahçedir. Cehennem ise ateşini bu dünyadan götürdüğümüz bir ocaktır. 'Rabbimiz, bize dünyada da ahirette de güzellikler ver' diye dua edelim.'