Polise kumpas kurdular

Mersin'de terör örgütü yandaşları 'hırsızlık olayı var' diyerek polisi tuzağa düşürerek pompalı tüfekli saldırı düzenledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2012 Güncelleme 02 Aralık 2012, 21:36
Polise kumpas kurdular

İÇİNDEKİLER

Okan Merzeci Bulvarı üzerindeki demir korkulukların çalındığı ihbarı ile olay yerine giden Yumuktepe Polis Merkezi Amirliği'ne bağlı resmi polis otosu, Yumuktepe'nin hemen altında 4 kişi olduğu belirtilen şahısların pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Saldırganlar polis otosuna 4 el ateş ederken ellerindeki el yapımı bombayı patlatamadan kaçtı.

Polis otosunun zarar gördüğü olayda polis memurları Mehmet G. ve Nuh Mehmet U. kafalarına isabet eden saçma ve cam parçaları nedeniyle hafif yaralandı. Yaralı polisler, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, patlamamış bombayı imha ederek incelemek üzere emniyete götürdü. Olay yerinde ayrıcı çok sayıda kartuş bulundu.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. Söz konusu ihbar olan yerde hırsızlık olayının gerçekleşmediği öğrenildi. Polis olaydan sonra kaçan maskeli 4 kişiyi bulmak için çalışma başlattı...