Ayna kırıldı!

Sanat dünyasından bir yıldız daha kaydı! 'Ayna' grubunun solistlerinden Cemil Özeren, siroza yakalandı. Sanatçı, 20 gün süren yaşam savaşının ardından son nefesini verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2012 Güncelleme 21 Kasım 2012, 00:10
Ayna kırıldı!

İÇİNDEKİLER

90'lı yıllarda milyonları kendilerine hayran bırakan müzik grubu Ayna'nın solistlerinden Cemil Özeren (50), siroz hastalığına yenik düştü. Erhan Güleryüz ile kurduğu "Ayna" isimli rock grubuyla tanınan Özeren, grubun dağılmasından sonra ortadan kayboldu.

PARASIZ HALDE ÖLDÜ
Maddi sıkıntıların pençesine düşen şarkıcı, 2 ay önce gittiği hastanede siroza yakalandığını öğrendi. 20 gündür Esenler Hayat Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altında bulunan Özeren, önceki gece Bahçelievler Medical Park Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım servisine alınan Özeren, dün sabah hayatını kaybetti. Sanatçının ölümü sanat dünyasını ve dinleyici kitlesini yasa boğdu. Sanatçının parasız bir halde hayatını kaybetmesi ise acıya tuz bastı.

CEMİL ÖZEREN KİMDİR?

Cemil Özeren, Ayna'yı 1996 yılında ünivesiteden arkadaşı Erhan Güleryüz ile birlikte kurdu. "Gittiğin Yağmurla Gel" ile başlayan bu yolculuk, 2002 yılında "Bostancı Durağı" albümünden sonra son buldu. Güleryüz ile Özeren yollarını ayırdı. Daha sonra "Destan" grubuna katılan Cemil Özeren, bu sene başında çıkarttığı "Cemi Cümle" isimli solo albümle tekrar zirveye çıkmaya çalışsa da başarılı olamadı. Sanatçı, "Bak Kim Dans Ediyor" yarışmasında ise başarılı bir performans sergilemişti.


HALİL ÇİLİNGİR