Canavar anne

Kocasının, "Senden boşanıp, kızımı da alacağım" sözleriyle çılgına dönen 23 yaşındaki Elif Gül, 9 aylık kızını kendi elleriyle öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2012 Güncelleme 02 Ekim 2012, 00:00
Canavar anne

İÇİNDEKİLER

İstanbul Küçükçekmece'de inanılmaz bir anne vahşeti yaşandı. 23 yaşındaki Elif Gül, odada birlikte kaldığı 9 aylık kızını yastıkla boğarak öldürdü, sonra polise teslim oldu. korkunç hikaye şöyle başladı. Elif Gül, bir yıl önce çalıştığı tekstil firmasında 32 yaşındaki İsmail Gül'le tanıştı. Gençler birlikte yaşarken, Elif Gül hamile kalınca nikâh kıydılar. Ancak bir süre sonra genç kadın eşinin kendisini aldattığı gerekçesiyle evi terk etti. 9 ay önce de bebeği Zeynep Nisa doğdu.

BEBEK BARIŞI
Bebek doğunca barışan çift, yine aynı evde yaşamaya başladı.
Ancak geçimsizlik sürdü.
Çift, önceki gün yine şiddetli bir tartışma yaşadı.
Gül'ün kayınpederi araya girdi. Kayınvalide de kavganın büyümemesi için gelinini ve torunu Zeynep Nisa'yı başka odaya götürdü. İsmail Gül, "Seni boşayacağım, kızımı da sana göstermeyeceğim" dedi.
YASTIKLA BOĞDU
Eşinin sözlerini gece boyunca unutamayan anne Gül, Zeynep Nisa uyuyunca yastıkla yavrusunu boğdu. Anne, ertesi gün erken saatlerde gittiği Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği'ne teslim oldu.
Kızını boğarak öldürdüğünü itiraf etmesinin ardından eve giden ekipler, baba İsmail Gül'ün odada hareketsiz yatarken bulduğu bebeği hastaneye götürdüğünü öğrendi.

ÖPÜP KOKLADI
Hastaneye giden ekipler, ifadelerini almak üzere İsmail Gül'ü ve evdeki aileyi Asayiş Büro Amirliği'ne götürdü. canavar anne geceyi şöyle anlattı, "Zeynep Nisa uyuyunca İsmail'in bana söylediği 'Seni boşayacağım ve kızımı da sana göstermeyeceğim' cümlesi aklıma geldi. Çıldırıyordum.
Yastığı alarak, kızının kafasına bastırarak boğdum. Sonra da sabaha kadar kızımı okşayıp, sevip kokladım."
Adliyeye sevk edilen Elif Gül, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Deniz DERİN