İftira atılıyor

Sincan Cezaevi'ndeki hastanede yatan mahkuma tecavüz ettiği iddia edilen gardiyan TAKVİM'e konuştu: "İftiraya uğradım. Aklanacağım"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2012 Güncelleme 25 Ağustos 2012, 00:00
İftira atılıyor

İÇİNDEKİLER

Sincan Cezaevi'nin içindeki hastanede tedavi altındaki mahkuma tecavüz ettiği iddia edilen gardiyan B.E. TAKVİM'e yaptığı açıklamada T.K'ya tecavüz ettiği konusunda kendisine iftira atıldığını ve beraat edeceğini söyledi.

HUSUMET VAR
Hırsızlık suçundan cezasını çekerken bacağı kırılınca nedeniyle Sincan Cezaevi'nin içinde bulunan mahkum hastanesinde gardiyanın tecavüzüne uğradığı iddia edilen T.K. ile ilgili savcılık soruşturması sürerken, B.E. "32 yıldır bu işi yapıyorum. Sağlık ünitesinin baş memuruyum. T.K.'nın abisi ile aramızda geçmişten husumet var. Bu nedenle bana iftira ediyorlar. T.K.'nın şahitleri varmış. Onun varsa benim de şahitlerim var. Askerler tanıktır. Yanımda 8-10 memurum var. Olay tamamen iftira. Böyle bir girişimim olmadı" dedi.

BERAAT EDECEĞİM
Olayın yaşandığı gün, T.K.'nın odasına mahkumu kontrol için girdiğini söyleyen gardiyan "Görevimin başındayım. Olay savcılığa intikal etti. Savcılıkta raporlarım var. Beni başka cezaevine göndermek istiyorlar, bunun için mahkum iftira ediyor. Henüz konuyla ilgili mahkeme açılmadı ama ben beraat edeceğim" diye konuştu.