Okka'lı dondurma

22 milyar dolar serveti olan Suudi Prens, İstanbul'da yediği dondurmaya hayran kaldı. Prens, Okka Restoran'dan 10 bin dolara tam 150 kilo dondurma sipariş etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2012 Güncelleme 07 Ağustos 2012, 00:00
Okka’lı dondurma

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 2 ay önce Bodrum'da tatil yapan ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ve 22 milyar dolar serveti bulunan Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni Prens El-Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud Türkiye'den 150 kilo dondurma sipariş etti. Bodrum tatilinin ardından Suudi Arabistan'a dönerken İstanbul'a uğrayan prens bir akşam yemeği için W Otel'e gitti. Otelin gözde mekanı Okka Restaurant'ta yemek yiyen ve restoranı çok beğenen Prens, dondurmaya ise hayran kaldı.

YENİ SİPARİŞ GİDECEK
Yediği dondurmanın etkisinde kalan El Suud, Okka'nın işletmecisi Aybars Atik ile bağlantıya geçerek kargo yoluyla dondurma gönderilmesini talep etti. Bu talebi olumlu karşılanan prens tam 10 bin dolarlık dondurma siparişi verdi. Atik, "Bizim için sorun, 150 kilo dondurmayı hazırlamak değil, onu korumaktı. Özel soğutmalı dolapla bu işi başardık" dedi. Atik, Sipariş sonrası irtibat kurdunuz mu? sorusuna ise "Teşekkür ettiler. Sanırım stok tükenince yeniden bir gönderim de bulunacağız" diye cevap verdi.