Aşk acısı

Erkek arkadaşıyla arası açıldığı için bunalıma giren lise 1. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Esra Karaca odasında canına kıydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2012 Güncelleme 21 Temmuz 2012, 00:00
Aşk acısı

İÇİNDEKİLER

Aydın Germencik Anadolu Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Esra Karaca (15), iddiaya göre, bir süre önce oto yıkamacıda çalışan 19 yaşındaki erkek arkadaşı ile sorun yaşamaya başladı. Bunalıma giren Karaca, dün akşam saatlerinde eve gitti, odasına girip kapıyı kilitledi. Kızına seslenen ancak cevap alamayan anne, durumdan şüphelenip sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

EŞARPLA ASTI
Olay yerine gelen polis, odanın kapısını açıp içeri girdiğinde Esra Karaca'nın kendini, bir eşarpla elbise dolabının kapağına astığını gördü. Sağlık görevlileri, genç kızın öldüğünü belirledi. Esra Karaca'nın, daha önce de çeşitli sorunlarının olduğu ve bir kez fare zehiri bir kez de ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu ancak son anda hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Herhangi bir not bırakmayan liseli kızın günlüğü polis tarafından incelemeye alındı. Esra Karaca'nın ölüm haberini alan arkadaşları, evinin önüne geldi. Arkadaşları, birbirlerine sarılıp gözyaşı döktü. Esra Karaca'nın Facebook'ta da iki kişisel sayfasının bulunduğu ikisini de olay günü kapattığı belirtildi.