Sır ölüm

Fenerbahçe Orduevi, ikinci şok ölümle sarsıldı! Emekli Albay Özcan Selçuk, aracında kafasına sıktı. Geride ise ilginç bir not bıraktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2012 Güncelleme 30 Mart 2012, 00:00
Sır ölüm

İÇİNDEKİLER

İstanbul Fenerbahçe'de bulunan ve komutanların ikamet ettiği Fenerbahçe Orduevi, şok bir ölüme daha sahne oldu. Kalender Orduevi eski müdürü olan emekli Tankçı Kıdemli Albay Özcan Selçuk (67), önceki gün Fenerbahçe Orduevi'nde intihar etti. Aracında yaralı halde bulunan Selçuk, kaldırıldığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Sırlarla veda eden Albay Selçuk'tan geriye ise bir not kaldı. Özcan Selçuk notunda "Ölüm gerçekten zormuş, 4 defa şakağıma tabancayı dayadım. Bakalım tetiği çekebilecek miyim. Ölümümden kimse sorumlu değildir" diye yazdı.

EŞİNİ KAYBETMİŞTİ
Bu arada son olarak Kalender Orduevi Müdürlüğü yapan emekli Albay Özcan Selçuk, zor bir dönemden geçti. Geçen yıl eşi İnci'yi kanserden kaybeden Selçuk, ikinci kez evlendi. Oğlu Cem ve yeni eşiyle birlikte Fenerbahçe Orduevi'nde yaşayan Selçuk, Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YARBAYIN VEDASI
Selçuk'un ölümü, Fenerbahçe Orduevi'nde kamuoyuna yansıyan ikinci ölüm oldu. Zira Selçuk'tan önce Esenler 66. Zırhlı Tugay Komutanlığı İstihkam Şube Müdürü Yarbay Aşkın Öğreten de 31 Ocak'ta orduevi bahçesindeki aracının içinde kanlar içinde bulunmuştu. Ancak Öğreten kaldırıldığı Haydarpaşa GATA'da hayatını kaybetmişti. Öğreten'den geriye ise görev yaptığı birimle ilgili yazdığı yolsuzluk mektubu kalmıştı.


ERDOĞAN YAPIK