Kahraman

5 katlı binayı alevler sardı... Genç adam, 1 aylık yeğeninin yanmak üzere olduğunu öğrenince en üst kata tırmandı ve minik yavruyu kurtardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2011 Güncelleme 24 Temmuz 2011, 10:19
Kahraman

İÇİNDEKİLER

Denizli Devrim Caddesi No 16'daki 5 katlı apartmanda çıkan yangında, 7 kişi binada mahsur kaldı. Olay yerine gelen Yavuz Varol, 1 aylık yeğeni Yağız Efe'nin yangından ölmek üzere olduğunu öğrendi. İtfaiye merdiveni açmak için uğraşırken, genç adam balkon demirlerine tutunarak en üst kata ulaştı. Üzerindeki tişörtü yırtarak sırtına saran Hüseyin Varol, Yağız Efe'yi de kundak haline getirip sırtına yerleştirdi. Tırmanarak çıktığı binanın 5. katından balkon demirlerine tutunarak ikinci kata kadar inmeyi başaran kahraman dayı, yeğenini itfaiye ekiplerine teslim etti.

'ONA CANIMI VERİRİM'
Hemen ambulansa alınan Yağız Efe'ye ilk müdahale yapıldı. 5. kat balkonunda mahsur kalan Güllü Bozdemir isimli kadın da balkon demirlerinden ikinci kata indi ve itfaiye tarafından aşağı indirildi. Diğer mahsur kalanlar da itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İtfaiye yangının çıkış nedenini belirlemeye çalışırken, soruşturma başlatan polis kundaklama iddiasını araştırıyor. Yavuz Birol, "Yeğenim için canımı veririm" dedi.