Mutluluk yarım kaldı

Yıllarca para sıkıntısı çeken ve oynadığı 'Alo 118' reklam filmiyle ün kazanan Burçin Bildik, Bodrum'da yıkıldı... Önceki gün denizde fenalaşan başarılı sanatçının eşinin beyin ölümü gerçekleşti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2011 Güncelleme 14 Temmuz 2011, 00:00
Mutluluk yarım kaldı

İÇİNDEKİLER

Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizde fenalaşınca hastaneye kaldırılan, oyuncu Burçin Bildik'in eşi Zeynep Elçin Bildik'in beyin ölümü gerçekleşti. Bodrum Devlet Hastanesi'nin önünde acı haberi alan Bildik, "Dualarımız onunla, doktorlarımız son durumuyla ilgili sürekli bilgi veriyorlar. Maalesef eşimin tedavisi solunum cihazına bağlı olarak sürüyor. Allah'tan ümit kesilmez. Eşimin hastaneye kaldırılması sonrasında arayarak 'geçmiş olsun' dileğini ileten sevenlerime teşekkür ediyorum. Beni sevenlerden eşim için dua etmelerini istiyorum" dedi.

4 KEZ KALBİ DURMUŞTU
Oyuncu Burçin Bildik ve eşi Zeynep Elçin Bildik tatil için Bodrum'a gitmişti. Torba Plajı'nda denize giren Zeynep, fenalık geçirmişti. Eşi ve çevredekiler tarafından denizden çıkarılan Zeynep Elçin Bildik'in 4 kez duran kalbi, sağlık görevlileri tarafından tekrar çalıştırılmıştı. Ardından da Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürülmüştü.

NE GÜZEL BAŞLAMIŞTI
BURÇİN ve Zeynep Elçin Bildik'in bu tatilleri, en özel planlanan organizasyonlarıydı. Çünkü evlendikleri 1 yıl boyunca istedikleri gibi bir tatil yapamayan çift, günlerce araştırıp, Bodrum'da karar kılmıştı. Her şey çok güzel başlamıştı. Ancak Zeynep'in ölümü, Burçin için hayat boyu unutulmayacak acı bir olay olarak anılardaki yerini aldı.