Ağaca çarptı, canından oldu

Konya'da oğlu rahatsızlanan anne, çocuklarıyla birlikte hastaneye giderken otomobiliyle ağaca çarptı. Anne öldü, 2 çocuğu ise yaralandı

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2011, 00:00 Güncelleme 07 Temmuz 2011, 10:05
Ağaca çarptı, canından oldu

İÇİNDEKİLER

Konya'nın Meram ilçesinde önceki gün saat 23.00 sıralarında feci bir kaza meydana geldi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde sekreter olarak çalışan 35 yaşındaki Yasemin K., akşam saatlerinde 3 yaşındaki oğlu Hasan Buğra'nın ateşi çıkıcınca oğlunu hastaneye götürmek için yanına 7 yaşındaki kızı Zeynep Azra'yı da alarak yola çıktı. Otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden genç kadın, Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 2 kilometre kala Meram alt geçidinde refüjdeki ağaca çarptı.

TATİLE GİDECEKLERDİ

Kazada ağır yaralanan Yasemin K. Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak talihsiz kadın tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Araçta sıkışan Zeynep Azra sağlık ekiplerinin kısa süreli çalışmasının ardından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Sağlık ekipleri ağlayan küçük kızı "Korkma annen iyi. Seni de alıp hastaneye götüreceğiz" diye sakinleştirmeye çalıştı. Kazadan yaralı kurtulan Zeynep Azra ile 3 yaşındaki kardeşi Hasan Buğra, Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Talihsiz kadının eşi Ersan K.'nin de İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalıştığı ve çiftin iki gün önce yıllık izne ayrıldıkları öğrenildi. Yakınları, ailenin hafta sonu tatile gitmek için hazırlık yaptıklarını söyledi.