20 bin dolara bakire pazarı

12-13 yaşındaki yabancı kızlar İstanbul'da işadamlarına 15-20 bin dolara satılıyor. Kızları 'bakire raporu' ellerinde öz anneleri Türkiye'ye getiriyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2010 Güncelleme 09 Kasım 2010, 09:46
20 bin dolara bakire pazarı

İÇİNDEKİLER

İstanbul polisi kadın tacirlerine göz açtırmıyor. Beyoğlu ve Laleli çevresindeki bar, kafeterya ve diskoteklerde yuvalanan çetelerin, yaşı küçük yabancı kızları binlerce dolar karşılığında Türk erkeklerine pazarladığı belirlendi. 12-13 yaşındaki küçük kızların 15-20 bin dolar karşılığında "bakire" isteyen işadamlarına servis edildiği ortaya çıktı. Kirli ticareti, Emniyet Müdürü Hüdayi Sayın'ın hazırladığı tez de belgeledi. Sayın, "Cinsel Sömürü Suçları" başlıklı doktora çalışmasında tüyler ürperten itiraflara yer verdi.

BAKİRE TALEBİ ÇOK ARTTI
Gözaltında tutulduğu sırada Sayın'ın mülakat yaptığı 'G89' kodlu Gürcü kadın taciri, 8 yıldır İstanbul'da 'eskort kız' pazarladığını söyledi. Zengin müşterilerin "bakire kız" talebinin arttığını belirtti.

ANNELERİ BİZZAT GETİRİYOR

'G89' polisteki mülakatında, eski Sovyet bloku ülkelerinde ancak 12-13 yaşlarında bakire kızlar kaldığını ve bu kızların İstanbul'da 15-20 bin dolara kadar alıcı bulduğunu ifade etti. Kızları bazen annelerinin getirdiğini de söyleyen G89, 'bekaret raporu' alındıktan sonra kızların 20 bin dolar ödeyen müşteriye teslim edildiğini iddia etti.

MODACI, CERRAH VE AVUKAT DA VAR

Adana polisi fuhuş baskınında yakalanan kadınların mesleklerini görünce şoka uğradı. Bir dairede fuhuş yaptıkları iddiasıyla suçüstü yakalanan kadınların saygın mesleklere sahip olduğu ortaya çıktı. Gürcistan uyruklu İrina B. (35) ve Anna S. (20), Gürcistan doğumlu Türk vatandaşı Dali T. (48) ile Yunus B. (34) gözaltına alındı. Dali T'nin genel cerrah, İrina B'nin avukat, Anna S'nin ise moda tasarımcısı olduğu belirlendi.