Umutlar kuyrukta

Yılbaşı çekiliş ikramiyesi 30 milyon TL olunca loto bayileri doldu taştı. Bu parayla alınabilecekler ise dudak uçuklattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2009 Güncelleme 03 Aralık 2009, 00:00
Umutlar kuyrukta

İÇİNDEKİLER

Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel Çekilişi'ne 1 ay kalmasına rağmen, ikramiye bedeli şimdiden vatandaşı zenginlik hayallerine daldırdı. Büyük ikramiyenin 30 milyon TL olması loto bayilerinde şimdiden izdihama neden oldu. Çekiliş için bilet almak isteyen vatandaşların en gözde mekanı ise bu yıl da Eminönü Bahçekapı'daki "Nimet Abla" oldu.

TARİHİ OLUŞTURAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ

UZAYI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ


KENT DIŞINDAN BİLE SİPARİŞ VAR
Gişe sahibi Nimet Özden, Özellikle ekonomik kriz nedeniyle vatandaşların umutlarının yılbaşı biletinde olduğunu söyledi. Özden, kent dışından dahi bilet siparişi aldıklarını sözlerine ekledi.

NELER ALINIR NELER
30 milyon TL ile birçok eve, arabaya sahip olabilir, dünya turu yapabilir veya yorulmadan paranızı faize yatırarak da lüks bir yaşam sürebilirsiniz. 30 milyon TL ile İstanbul'un en lüks semtlerinden Etiler'de 2 milyon TL'den 15, Bebek'te ise denizi gören ve tanesi 5 milyon TL'den 6 daire ya da tanesi 500 bin TL'den 60 daire alabilirsiniz. "Hayır ev almak istemiyorum. Hız ve marka düşkünüyüm" diyorsanız, dünyanın en pahalı otomobili olan Ferrari'den 1 milyon 356 bin 600 TL olanlarından 20 tane almak mümkün.