Tacize saklandı

19 yaşındaki genç, 11'lik kıza saklambaç oynarken 'Soyunma oyunu oynayalım' diyerek tacize kalkıştı. Minik kız olayı ailesine anlatınca sapık gözaltına alındı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2009 Güncelleme 17 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Çocuklara yönelik cinsel istismar akıl almaz boyutlara ulaştı. Durum öyle korkunç bir hal aldı ki oyunların altından bile 'taciz' çıkar oldu. Söz konusu skandal, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 11 yaşındaki S.Ö., arkadaşları S.G., G.G. ve 19 yaşındaki U.T. ile saklambaç oynamaya başladı.

'FİLMLERDEKİ GİBİ YAPALIM'
Bu sırada U.T., kız çocuğuna eski kaymakamlık binasının arkasına saklanmayı teklif etti. S.Ö. de başına geleceklerden habersiz bu teklifi kabul etti. Küçük kızı gözlerden uzak ıssız bir yere götüren U.T., "Soyunma oyunu oynayarak filmlerdeki gibi yapalım mı?" dedi. S.Ö. teklifi kabul etmeyince genç adam küçük kızı taciz etti.

ZANLI POLİSTEN KAÇAMADI

Gözü dönmüş gencin elinden canını zor kurtaran küçük kız, koşarak evine gitti ve başına gelenleri annesine anlattı. Polis merkezine başvuran ailesi de çocuklarına cinsel istismarda bulunan genç hakkında şikayetçi oldu. U.T. de gözaltına alındı.