Sneijder depremi

G.Saray'ın yıldızı yeni sözleşme yapılmamasını bahane ederek Kasımpaşa maçında oynamak istemediğini söyledi. Sneijder'in ayrıca Lutfi Arıboğan'ın ayrılmasını kabullenemediği ve yönetimin aldığı 3 günlük kamp kararına da tepki gösterdiği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2014 Güncelleme 31 Ekim 2014, 01:37
Sneijder depremi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da bu kez de Sneijder şoku yaşanıyor... Avrupa ve ligde arka arkaya aldığı ağır yenilgilerle büyük bir girdap yaşayan Cimbom'a bir darbe de Hollandalı yıldız vurdu. Sarı-Kırmızılı yönetim yaraları sarmaya çalışırken Sneijder Florya'da isyan çıkararak Kasımpaşa maçında oynamak istemediğini söyledi. Teknik Direktör Prandelli'den özel bir görüşme için randevu isteyen Sneijder'in bu tavrı zorlu maç öncesi deprem etkisi yaptı. Yıldız oyuncunun bu davranışının arkasında kendisine yeni bir sözleşme önerilmemesinin yattığı gelen bilgiler arasında.

ARIBOĞAN'IN AYRILMASINI KABULLENEMEDİ
Başakşehir maçından sonra yapılan idmanlarda isteksiz davranan Hollandalı yıldızı oynamama noktasına getiren nedenlerin arasında ayrıca CEO Lutfi Arıboğan'ın istifasının da bulunduğu ortaya çıktı. Transferinde etkin rol oynayan Arıboğan'ın ayrılmasının Sneijder'in planlarını bozduğu ve kendisini yalnız hissettiği öne sürüldü.

YÖNETİMİN 3 GÜNLÜK KAMP KARARI ÇILDIRTTI
Sneıjder'in yerli ve yabancı oyuncular arasındaki gerginlikten hoşnut olmadığı ve kaptanlığın Selçuk'tan Hamit'e verilecek olmasından endişe duyduğu ortaya çıktı. Bu arada yönetimin aldığı 3 günlük kamp kararına tepki gösteren Sneijder'in, "Biz çocuk muyuz. 3 günlük kamp nedir?" diyerek isyan ettiği belirlendi.