Cimbom'a arena şoku

Uzun kuyruklar ve 'bilet yok' isyanları tarih oldu!.. Galatasaraylı taraftarlar derbi için satışa çıkarılan 30 bin biletten 8 bine yakınını satın aldı. 22 bin kombine sahibinin kaçının da stada geleceği belirsiz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2014 Güncelleme 18 Ekim 2014, 00:27
Cimbom’a arena şoku

İÇİNDEKİLER

Derbi maçlar öncesi bir gelenek haline gelen uzun bilet kuyrukları ve 'bilet yok' isyanları bu kez yerini derin bir sessizliğe bırakmış durumda... Bu sezon hem takımın kötü performansı hem de Passolig tepkisi nedeniyle maçlara ilgi gösterleyen Galatasaraylı taraftarlar Fenerbahçe derbisi öncesinde de şok edici bir tavır almış durumda... Maç için 30 bin bilet satışa çıkarılırken, şu an itibariyle Sarı-Kırmızılı taraftarlar sadece 8 bine yakın bilet almış durumda. Bu sezon kombine bilet satın alan 22 bin taraftarın kaçının stada geleceği de büyük bir soru işareti... Hem yetkililerden alınan bilgiler hem de sosyal medyada konuşunlara göre bu akşam Arena'da olacak Galatasaraylı taraftar sayısının 30 bini geçmesi beklenmiyor. Böylece çok uzun yıllar sonra ilk bir bir F.Bahçe derbisinde Sarı-Kırmızılı tribünler dolu olmayacak.

EMNİYET YİNE DE ÇOK GENİŞ ÖNLEMLER ALDI
Maça beklenen ilginin gösterilmemesine rağmen İstanbul Emniyeti yine çok geniş güvenlik önlemleri aldı... Stat çevresinde 1200 özel güvenlik, 1000 çevik kuvvet ve 630 kadro personeli görev yapacak. Kapıların da 16.00'da açılacağı açıklandı. Öte yandan Sanayi-Seyrantepe metro hattının çalışmamasından dolayı İETT'nin birçok bölgeden stada ring seferleri düzenleyeceği duyuruldu.