Cimbom uçuşa geçti

Türk Hava Yolları da Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Galatasaray'ın formasında yer alacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2014 Güncelleme 13 Eylül 2014, 00:53
Cimbom uçuşa geçti

İÇİNDEKİLER

Sezonun ilk haftasını göğüs reklamı almadan geçiren Galatasaray, durdu durdu turnayı gözünden vurdu!.. Sarı-kırmızılılar Spor Toto Süper Ligi için Çin merkezli uluslararası telekomünikasyon firması Huawei firması ile Şampiyonlar Ligi için ise Türk Hava Yolları ile anlaştı... Galatasaray iki anlaşmadan toplam 7 milyon Dolar alacak. Galatasaray Kulübü, 2 firma ile de 1'er yıllığına anlaştı. Yani Sarı-Kırmızılılar Türk Hava Yolları ve Huawei şirketleri ile forma göğüs reklam anlaşmasını sadece 2014-2015 sezonu sonuna kadar yaptı. Çin merkezli telekominikasyon firması olan Huawei, Avrupa'da önemli kulüpler ile de sponsorluk anlaşmasına imza atmış durumda.. 2014-2015 sezonunda Arsenal, B.Dortmund ve RSC Anderlecht ile Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele edecek olan Galatasaray, uzun yıllardır resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları ile yapılan görüşme sonucu bir yıl boyunca Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda "Turkish Airlines" logolu forma ile boy gösterecek.

TÜRKİYE'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ!
Bu
işbirliği Türkiye'de ilk kez uygulanacak olan yeni bir sponsorluk modelini de beraberinde getirecek. Galatasaray'ın geliştirdiği bu modele göre yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 2 farklı forma sponsoru olacak. Fenerbahçe 2014-15 sezonunu göğüs reklamı olmadan tamamlayacağını açıklaması üzerine Galatasaray'ın 2 dev firmayla birden anlaşması ezeli rakibe
gönderme olarak algılandı.

BİZE THY FENER'E DE METROBÜS!
Türk Hava Yolları'nın G.Saray'a sponsor olması ezeli rakipler G.Saray ile F.Bahçe taraftarlarını karşı karşıya getirdi. Fenerbahçe, bu sezon yoluna göğüs reklamı almadan devam edeceğini açıklaması üzerine THY'nin Cimbom'a sponsor olması Fenerliler'i çılgına çevirdi.

@mrsnbs Pegasus'tan sonra THY de Galatasaray'a sponsor oldu. Fenerbahçe taraftarlarına karayolu gözüktü.

@KA_Galatasaray
Tek Rakibimiz olan THY 'ydı, o da bize sponsor oldu:)

@ayazkural G.Saray'a
THY sponsor olduysa bize de metrobüs olsun.