Cimbom'da deprem!

Ünal Aysal'ın en güvendiği yöneticilerden Sedat Doğan, Mehmet Karlı ve Necati Demirkol'un istifa ettiği iddia edildi. Bu üç yöneticiden Necati Demirkol istifa iddiasını yalandı. Sedat Doğan ve Mehmet Karlı ise açıklama yapmaktan kaçındı. Aysal'dan rahatsız olan yöneticiler bu 3 isimle sınırlı değil

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2014 Güncelleme 27 Ağustos 2014, 01:41
Cimbom’da deprem!

İÇİNDEKİLER

2014-15 sezonuna yönetimde çatlak seslerle giriyor. Süper Kupa'yı ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray'da yönetim içindeki sorunlar günyüzüne çıkmaya başladı.

DOĞAN YALANLAMADI
Dün öğle saatlerinde Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın yönetim kurulunda yer alan ve şimdiye kadar en güvendiği yöneticilerin başında gelen Sedat Doğan, Mehmet Karlı ve Necati Demirkol'un istifa ettiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Bu üç yöneticiden Necati Demirkol, istifasının söz konusu olmadığını ve başkana istifa mektubunu vermediğini söyledi. Ünal Aysal'ın ilk yönetiminden beri en güvendiği isimlerden biri olan Sedat Doğan ile Mehmet Karlı ise böyle bir ortamda telefonlara cevap vermeyerek, istifa yönündeki iddiaya kuvvet kazandırmış oldular.

BİRKAÇ İSTİFA DAHA GELEBİLİR!
Galatasaray yönetiminde istifayı düşünen sadece bu 3 yönetici değil. Zira derbi maçı sonrasında Galatasaray'da ciddi sorunların olduğunu öne süren Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen, önemli isimlerin istifa edeceğini bunlardan ikisinin de Sedat Doğan ile Mehmet Cibara olduğu ileri sürüldü.