Gelenek sürecek

G.Saray Teknik Direktörü Süper Kupa'yı 3. kez arka arkaya müzelerine götüreceklerini söyledi. İtalyan hoca, "Bu maça zihinsel ve fiziksel olarak hazırız" ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2014 Güncelleme 24 Ağustos 2014, 00:31
Gelenek sürecek

İÇİNDEKİLER

Prandelli Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. TFF tarafından Süper Kupa maçı için hazırlanan kitapçığa yazan Galatasaray Teknik Direktörü, "Bu maça zihinsel ve fiziksel olarak hazırız. Üst üste 3. kez Süper Kupa'yı alarak final kazanma geleneğini sürdüreceğimize inancım tam. Çalışmalara başladığımızdan bu yana ciddiyetimizi hiç bozmadık" ifadesini konuştu.

YILLARCA HATIRLANMALI
Bu maçın Soma'da hayatını kaybeden madencilere bağışlanacak olmasının derbiyi farklı bir hale getirdiğini savunan Prandelli, "Derbinin sportmence başlaması ve bitmesi bu maçı farklı bir gözle izleyecek olan çocukların rol modeli olan bizlerin en büyük görevi olmalı. Kupalar kazanılır, kaybedilir ama önemli olan tarihte nasıl ve ne şekilde anılacak olduğunuzdur. Yıllar sonra birer delikanlı, birer genç kız olacak miniklerin Soma için oynanan finali en güzel duygularla hatırlamasıdır" diye konuştu.