Drogba&Eboue'nin yeri dolmalı

G.Saray'ın tartışılan stoperi Chedjou, "Drogba ve Eboue'nin gidişi beni üzdü. Yönetim alacağı oyuncularla kaliteyi korumalı" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2014 Güncelleme 26 Temmuz 2014, 00:00
Drogba&Eboue’nin yeri dolmalı

İÇİNDEKİLER

Gösterdiği performans nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Aurelien Chedjou, gazetecilerin sorularını yanıtladı... Kamerunlu stoper, "Öncelikle tatilde çok fazla kilo almadım, yediklerime dikkat ettim. O yüzden hazır geldim. Kimin oynayıp oynamayacağına elbette hoca karar verecek. Ben takım için yüzde 100'ümü vermek için hazır durumdayım" ifadesini kullandı.

TÜRK-YABANCI FARKETMEZ
Geçen sezon iyi anlaştığı Drogba ve Eboue'nin ayrılışıyla ilgili soruyu yanıtlayan Chedjou, "Aynı kıtadan çıktığım oyuncuların olmaması benim için çok sevindirici değil ama aynı kıtadan oyunculara ihtiyacımız yok. Çünkü ben Melo ile de Muslera ile de çok iyi anlaşıyorum. Diğer takım arkadaşlarımın da Türk ya da yabancı olmaları hiçbir şey fark ettirmez, çünkü biz Galatasaray4ın renklerini korumak ve başarılar elde etmek için sahaya çıkıyoruz. Bir gerçek var ki bu oyuncular da çok kaliteli oyuncular. Galatasaray onların yerine alacağı oyuncularla da aynı kaliteyi her zaman tutturmak zorunda. Çünkü çok büyük hedeflerimiz var" açıklamasını yaptı.