Campbell Balo'ya bağlı

Arsenal'le Joel Campbell pazarlıklarını sürdüren Galatasaray, "Eğer forvet transferi yaparsak Campbell'ı size veririz" yanıtını aldı. Şu anda Mario Balotelli ile sıcak temasta olan İngiliz kulübü, imzaları attığı anda Kosta Rikalı yıldız da Cimbom'un olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2014 Güncelleme 26 Temmuz 2014, 00:02
Campbell Balo’ya bağlı

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör Cesare Prandelli'nin forvet hattına da takviye istemesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da Joel Campbell sesleri yükseliyor... Olympiakos'la geçirdiği çok başarılı sezonun ardından Dünya Kupası'nda da Kosta Rika formasıyla parlak bir performansa imza atan genç futbolcu, Prandelli'nin en büyük gösdesi durumunda... Joel Campbell'in bonservisini elinde bulunduran Arsenal ile pazarlıklarını sürdüren Galatasaray'ın sürpriz bir yanıtla karşılaştığı ortaya çıktı.

İNGİLİZ VE İTALYANLAR: İMZA YAKIN
Aynı Galatasaray gibi forvet transferi için uğraşan ve Mario Balotelli ile sıcak temasta olan İngiliz kulübünün Sarı-Kırmızılı yöneticilere, "Eğer Balotelli'yi alırsak, Arsene Wenger de Campbell'in gidişine onay verecek" ifadesini kullandığı öğrenildi. İtalyan ve İngiliz basınında çıkan haberlere göre Balotelli'nin Arsenal'e imzası artık çok yakın. Eğer İtalyan futbolcu beklendiği gibi Premier Lig'in yolunu tutarsa, Prandelli'nin gözdesi Joel Campbell da Cimbom'un olacak.
ARSENAL TAPUSUYLA VERMİYOR!
Fakat Arsenal kulübünün, geleceğin yıldızı olarak gösterilen genç yıldızı bonservisiyle vermeye kesinlikle yanaşmadığı öğrenildi. Bu durumda Campbell sezon sonuna kadar kiralacak. Fakat sözleşmeye opsiyon maddesi konulup konulmayacağı henüz belirsiz.. Forvetin ortasında ve her iki kanadında görev yapabilen Joel Campbell güçlü fiziği ve sürati ile dikkatleri çekiyor. Kosta Rikalı futbolcu Olympiakos'un geçen sezonki başarısında çok büyük rol oynamıştı.