Paramparça

Cimbom cezası nedeniyle kadın ve çocuklar önünde oynadığı maçta döküldü. Perdeyi Scarione'nin penaltısı açtı. Viudez, Scarione ve Yalçın farkı 4'e çıkardı. G.Saray 2.'lik yarışında ağır darbe aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2014 Güncelleme 20 Nisan 2014, 00:48
Paramparça

İÇİNDEKİLER

Cimbom fena çarpıldı...Galatasaray cezası nedeniyle kadın ve çocuklar önünde oynadığı maçta Kasımpaşa'ya 4-0 yenilerek 2.'lik yarışında ağır bir darbe aldı. Maçın 6. dakikasında Scarione Hakan'ın müdahalesiyle yerde kalınca Kasımpaşa penaltı kazandı. 7'de atışı kullanan Scarione Kasımpaşa'yı Arena'da 1-0 öne geçirdi. 34'te Babel'in sol çaprazdan yaptığı sert vuruşta Muslera topu güçlükle çeldi. 35'te Adem'in vuruşunda top az farkla dışarı gitti. 43'te Adem'in vuruşu Muslera'yı geçerken araya giren Melo kafayla topu kornere göndererek mutlak bir golü önledi. 44'te Scarione'nin vuruşunda Semih Kaya topa çizgi üzerinden müdahale etti. Devre 1-0 bitti.

ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞANDI
Maçın 2.yarısının 51. dakikasında kontratağında Scarione'nin pasında topla buluşan Viudez Kasımpaşa'yı 2-0 öne geçiren golü attı. Galatasaray bu dakikadan sonra organize olmayan ataklar geliştirirken 64'te bir şok daha yaşadı. Adem'in kaleye şutunda savunmadan seken top Scarione'nin önüne düştü. Bu oyuncu yaptığı vuruşla farkı 3'e çıkardı. 77'de kullanılan köşe atışında Yalçın kafa vuruşuyla skoru 4-0 yaptı. Böylece Kasımpaşa, Galatasaray'ı 4-0 mağlup etti.