Ve Drogba The end

Cimbom'un yıldızı Drogba bitime 5 hafta kala kontrol için yurtdışına gitti. Dünya Kupası'nı hedefleyen yıldız oyuncunun kalan maçlarda kendisini riske atmayacağı öne sürüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Nisan 2014 Güncelleme 15 Nisan 2014, 01:10
Ve Drogba The end

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da son anda sürpriz bir gelişme yaşanmazsa Drogba devri kesin olarak bitti. Sarı-Kırmızılı futbolcunun 18 Mart günü Chelsea ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında sol adale grubunda 2. derece bir zorlanma olmuş ancak yapılan yoğun tedavi sonrasında Fenerbahçe karşısında takımındaki yerini almıştı. Buna rağmen takip eden günlerde söz konusu bölgeyle ilgili sorunlar yaşayan Fildişili futbolcu Sivasspor maçı sonrasında da bu kez sağ kasığına ve beline vuran farklı bir rahatsızlıkla karşılaşmıştı. Fransa ve İngiltere'de oynadığı dönemde bu bölgeden fıtık nedeniyle 2 kere operasyon geçiren yıldız oyuncu ameliyatını gerçekleştiren klinikte bir kez daha kontrolden geçirilecek. Ancak bu sezon Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan Drogba'nın kendisini kalan 5 maçta riske
atmayı düşünmediği öğrenildi.

GALATASARAY YÖNETİMİ YENİ SÖZLEŞME DÜŞÜNMÜYOR
Sezon sonunda bitecek olan Drogba'nın bundan sonra kalan 5 haftada sakatlığı nedeniyle forma giymesi beklenmiyor. Bu durum Fildişili futbolcunun G.Saray defterini kapatması anlamını taşıyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin ilerlemiş yaşı nedeniyle yeni bir sözleşme düşünmediği Drogba'nın Dünya Kupası'ndan sonra transferi için nasıl bir karar vereceği ise merakla bekleniyor.