Jose peşini bırakmıyor

Manchester United'ı rededen Galatasaray şimdi de Chelsea'nin transfer taciziyle karşı karşıya. Mourinho, eski öğrencisi Wesley Sneijder'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Ada basınına göre bu transferin gerçekleşmesi için 15 milyon Euro yeterli olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2014 Güncelleme 09 Nisan 2014, 01:21
Jose peşini bırakmıyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Wesley Sneijder İngiltere takımlarının kıskacından kurtulmuyor. İngiltere basını, Sarı-Kırmızılı kulübün, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder için Manchester United'dan gelen teklifi reddettiği, ancak bu kez ise başka bir İngiliz kulübü Chelsea'nin devreye girdiği iddia edildi. Ada basınında yer alan haberde, Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'un, "Sneijder, geçen yaz Manchester United'dan dolaylı yoldan bir teklif aldı ancak kabul edilmedi. Şimdi ise Chelsea nabız yokluyor" sözlerine yer verdi.

MOURINHO ESKİ ÖĞRENCİSİNİN PEŞİNİ BIKAKMIYOR
BU gelişmenin ardından devreye Chelsea'nin girdiği ifade edilirken, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, "Eğer Chelsea 15 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif yaparsa ve Sneijder de gitmek isterse, ona ayrılması için izin veririm" sözlerine vurgu yapıldı. Sneijder'in, Manchester United'dan Ocak ayı transfer döneminde bir teklif daha aldığı ancak bunu da kabul etmediği kaydedildi.

BÜYÜK TARAFTARIMIZ HERŞEYİ HAKEDİYOR
Fenerbahçe derbisinde attığı golle takımına 3 puandan daha fazlasını kazandıran Wesley Sneijder, dün yaptığı açıklamada "Bu taraftar herşelin en iyisini istiyor. Galatasaray taraftarının bu sezon yüzünü fazla güldürememiştik. Ancak bu galibiyet biraz olsun onlara moral verdiğini biliyoruz. Çünkü Fenerbahçe zaferi onlar için 3 puandan çok daha fazlasını hakediyor. Bu taraftar için herşeyi göze alabilirim" diye konuştu.