Fener'e calışıyor

G.Saraylı yöneticilerden Şükrü Ergün, Yıldırım Demirören'i istifaya çağırdı. Ergün, "Kendi kafasında bir kulübün başkanlığını yapıyor" diyerek Fenerbahçe'yi ima etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2014 Güncelleme 09 Nisan 2014, 01:28
Fener’e calışıyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Yıldırım Demirören'e büyük bir tepki var. Sarı- Kırmızılı yöneticilerden Şükrü Ergün, Demirören için, "Kendisi kafasında bir kulübün başkanlığını yapıyor ama eski kulübü değil siz anladınız" dedi. Yıldırım Demirören'in Fenerbahçe lehine çalıştığını ima eden Şükrü Ergün, TFF Başkanı'nı istifaya davet etti.

TALİHSİZ BİR BEYAN
G.Saray Kulübü de Melo hakkında bir açıklama yaptı. Kulüp Demirören'i hedef alarak, "Yapılan açıklamalar talihsizlik. Galatasarayımız'ın ezeli rakibine tek bir gol pozisyonu bile vermeden kazandığı haklı galibiyete gölge düşürmek için yapılan ve bizim için sürpriz olmayan yayınları tebessümle izliyoruz. TFF Başkanı'nın bir futbolcumuzla ilgili yaptığı açıklamaları bulunduğu makam açısından talihsiz bir beyan olarak değerlendiriyoruz. Melo'nun ceza alması için adeta yol gösteren bir başkanın yaptığı tarafsızlık konumuyla bağdaştıramıyoruz" ifadesini kullandı.