Saray'a huzur geldi

Sarı-Kırmızılılar'da hafta içinde kaptan Sabri önderliğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Dünkü karşılaşma öncesinde taraftarlar Aslan'ı bağrına bastı... Juventus maçı öncesi moraller düzeldi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2013 Güncelleme 07 Aralık 2013, 00:36
Saray’a huzur geldi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'a huzur geldi... Hafta içinde kaptan Sabri Sarıoğlu ile birlikte oyuncular arasında bir kenetlenme yaşandı. Oyuncular, son haftalardaki performanslarından ve taraftarların tepkisinden dolayı Elazığspor maçına hafta boyunca bir başka hazırlandı. Artık kredilerinin bittiğini düşünen Sarı-Kırmızılı oyuncular, dün gece TT Arena'da büyük bir iştahla oynadı. Florya'ya gelen taraftarlardan sonra diken üstünde olan Galatasaraylı oyuncuların dün geceki performansı Juventus maçı öncesi de önemli doneler veriyordu. Galatasaray, Elazığ ile karşı karşıya geldiği Süper Lig maçı öncesi taraftarlarla barıştı. Takımın kötü gidişatından memnun olmayan sarı-kırmızılı taraftarlar, mücadelenin başlamasına dakikalar kala takımı tribünlere çağırdı ve alkışladı. G.Saray taraftarları son olarak Türkiye Kupası 4. turunda Gaziantep BB'yi penaltılarla geçen oyuncuları protesto etmişti.

FUTBOLCULARDAN JUVENTUS MAÇI İÇİN YEMİN!
Arena'daki maçtan sonra Galatasaraylı futbolcuları tekrar tribünlere çağıran taraftarların tek isteği vardı. O da, gönül verdikleri takımlarının hafta içinde Arena'da Juventus'u yenmesi ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmesi. Soyunma odasında bir araya gelen futbolcular ise hep bir ağızdan zafer yemini etti. Oyuncular, "Arkamızda duran taraftara Avrupa zaferi yakışır" dedi.

FRiKiKLER BENiM iŞiM ARKADAŞ!
Galatasaray'da frikikleri ya Drogba ya da Selçuk İnan kullanıyordu. Hatta ikiliden hangisinin kullanacağı da tartışma konusu oluyordu. Burak Yılmaz bu tartışmaya son noktayı koydu ve harika frikik golüyle alkışları topladı.