Terim: Nereden çıktı bu hakem...

Galatasaray, Real Madrid mücadelesinden sonra Fatih Hoca maçı yorumladı. Norveçli hakeme veryansın eden başarılı teknik adam şu sözleri söyledi

Giriş Tarihi 03 Nisan 2013, 00:00 Güncelleme 04 Nisan 2013, 00:45
Terim: Nereden çıktı bu hakem...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim Real Madrid maçının ardından hakemi sert bir dille eleştirdi. Bütün çalışmalarımıza rağmen böyle goller yememeliydik diyen Terim, "hataları minimize etmek lazım kolay goller yememeliyiz. İlk yarı bazı pozisyonlar var bu pozisyonlara ikinci yarıda giremedik." dedi.

HAKEM HATALI KARARLAR VERDİ
Hakemin bir çok pozisyonda hatalı olduğunu söyleyen başarılı teknik adam, "Hakem olanı vermeyince bir çok kararı da yanlış verdi. Bizim bir gol bulmamız her şeyi değiştirirdi. 2 - 0'ken bulacağımız gol her şeyi değiştirirdi. Real hızlı hucumları iyi yaptı. Galatasaraylı taraftarlara ümitle dönmek isterdik ama olmadı elimizden geleni yaptık.
Bu seviyelerde olan maçlarda bulduğunuzu atacaksınız. Bu bir realite işin duygusal tarafını bir taraf bırakalım. Bütün Galatasaraylılar ümitliydi. Bir Norveçli hakem var neye düdük çalar neye çalmaz, bu hakem nereden çıktı anlamış değilim. Öyle yerlerde düdükler çaldıki... Zaten Real Madrid bu turun favorisi" şeklinde konuştu.