Beni aldığınız için çok teşekkürler

Özellikle karşılama töreninden çok etkilenen Drogba, Florya ziyaretinin ardından telefonda konuştuğu Başkan Aysal'a "Yaşadıklarım, sizin anlattıklarınızdan kat ve kat fazla" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2013 Güncelleme 10 Şubat 2013, 01:34
Beni aldığınız için çok teşekkürler

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Didier Drogba fırtınası esiyor... Önceki akşam müthiş bir karşılama töreniyle İstanbul'a ayak basan Fildişili süper yıldızın yaşadıklarından çok etkilendiği ve Başkan Ünal Aysal'ı telefonla aradığı ortaya çıktı.

ARENA HARİKA BİR STAT
Drogba'nın Aysal'a, "Henüz 3 saattir İstanbul'dayım ama yaşadığım süreç beni çok etkiledi. Bunları yaşayacağımı anlatmıştınız ama bu kadarını beklemiyordum. Ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi çok daha iyi anlıyorum. İyi ki beni transfer etmişsiniz" ifadesini kullandığı belirlendi. Öte yaşandan tecrübeli golcü dün TT Arena'yı gezdi. Bülent Tulun ve stat müdürü Mustafa Turgun'un eşlik ettiği Drogba, "Harika bir stat. Buraya çıkmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

İLK KEZ İDMANDA
GS Store'a da ziyarette bulunan Drogba taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kendisi için özel olarak hazırlanan bölümde atkı ve formaları imzalayan 35 yaşındaki futbolcu ardından Florya'nın yolunu tuttu. Takım arkadaşlarıyla bir araya gelen Didier Drogba ilk idmanına da çıktı.

ROOF'TA ÖZEL YEMEK!
İdman sonrası yeniden Balmumcu'daki Point Hotel'e geçen Fildişili futbolcu, roof'ta kendisi için düzenlenen yemeğe katıldı. Yemekte Bülent Tulun ve menajer Ceylan Çalışkan da yer aldı.

ÇİLEK VE PORTAKAL BULUŞTU
Galatasaray'ın iki süper devre arası transferi Wesley Sneijder ve Didier Drogba dünkü antrenmanda ilk kez bir araya geldi Florya dün tarihi günlerinden birisini yaşadı... Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Wesley Sneijder ve Didier Drogba dün idmarda bir araya geldi. Arena gezisinin ardından Florya'da takım arkadaşlarıyla bir araya gelen Drogba ilk kez antrenmana çıktı. Takıma hemen adapte olduğu gözlenen Fildişili yıldız bugün sağlık kontrolünden geçecek.

BOĞAZ'A KARŞI KAHVALTI ETTİ
Florya dün tarihi günlerinden birisini yaşadı... Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Wesley Sneijder ve Didier Drogba dün idmarda bir araya geldi. Arena gezisinin ardından Florya'da takım arkadaşlarıyla bir araya gelen Drogba ilk kez antrenmana çıktı. Takıma hemen adapte olduğu gözlenen Fildişili yıldız bugün sağlık kontrolünden geçecek.

LİDER VE TAKİPÇİSİ
Süper Lig'de haftanın en önemli maçında lider Galatasaray, takipçisi Antalyaspor'u Arena'da konuk edecek. Barış Şimşek'in yöneteceği karşılaşma 20.00'de başlayacak. Cimbom'da cezası süren Melo forma giyemeyecek.

ÇOCUKLARA MÜTHİŞ FORMA JESTİ
Drogba'nın konakladığı otelin önüne gelen iki çocuk uzun süre Fildişili yıldızın çıkışını bekledi. Bülent Tulun soğukta çok üşüyen çocukları otele alıp Drogba ile tanıştırdı ve formaları imzalattı.

Fatih DOĞAN