G.Saray'da yılın bombası

Bu sezon yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Galatasaray yine dünyaca ünlü bir isimle anılıyor.

Giriş Tarihi 31 Aralık 2012, 00:00 Güncelleme 31 Aralık 2012, 14:18
G.Saray’da yılın bombası

İÇİNDEKİLER

Bu sezon yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Galatasaray yine dünyaca ünlü bir isimle anılıyor. Sarı-kırmızılı ekibin gündemine gelen son isim Chelsea'nin gözden çıkardığı Frank Lampard... Menajerler, sezon sonunda sözleşmesi biteceği için Maviler'in gözden çıkardığı 34 yaşındaki yıldız oyuncuyu Galatasaray'a önerdi. Taraftarları heyecanlandıracak bir isim transfer etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetimin, Lampard'ı ciddi ciddi düşündüğü hatta bu konunun hemen teknik direktör Fatih Terim'e iletildiği ifade edildi. Başarılı oyuncu ile ilgili olarak son kararı Fatih Terim'in vereceği belirtiliyor.

GÖNDERİLMESİNİN ŞAŞKINLIĞINI YAŞIYOR
Galatasaray'a aynı takımdan John Terry'nin yanı sıra City'den Lescott da tavsiye edilmişti. Şu an için Monaco ve LA Galaxy ile temas halinde olan 34 yaşındaki oyuncunun istenmesi durumunda Galatasaray'a gelebileceği bildirildi. Sarı-kırmızılı ekibin, 3.5 milyon euro'ya bonservisini alabileceği de gelen haberler arasında. Öte yandan Chelsea'nin sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Lampard'a yeni bir kontrat önerilmeyeceğini açıklaması şaşkınlık yaratırken, tecrübeli oyuncunun yaşananlara inanmakta zorluk çektiği de belirtildi.

KARiYER ONDA
Ligde 10 maçta sadece 441 dakika forma şansı bulan Lampard buna rağmen bu sezon toplamda oynadığı 20 karşılaşmada 7 gol atıp, 3 de asist yaptı. West Ham, Swansea, Chelsea formaları giyen Lampard kariyeri boyunca ise 787 karşılaşmaya çıkarken, ağlara 235 gol bıraktı. 169 tane de asist yapıp tarihe adını yazdırdı.

iBRETLE iZLiYORUM
Terim, medyada yer alan bazı haberleri üzüntü, şaşkınlık ve ibretle izlediğini ifade etti. Takımına, şahsına karşı yürütülen sistemli bir harekat olduğunu savunan ve bunun kendilerine zarar vermesine müsaade etmeyeceğini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Dinlenmeye çalıştığım ve yeni dönem planlaması ile uğraştığım şu günlerde yaşananları, G.Saray ve şahsımla ilgili çıkan haberleri üzüntü, şaşkınlık ve hatta ibretle izliyorum" dedi.