Aslan sefere çıkıyor

Sezonun ikinci yarısı öncesi kadrosunu hücuma yönelik bir orta sahayla takviye etmek isteyen Galatasaray, Sneijder, Zarate ve Alvarez için Çizme'nin yolunu tutacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Aralık 2012 Güncelleme 29 Aralık 2012, 03:16
Aslan sefere çıkıyor

İÇİNDEKİLER

Sezonun ikinci yarısı öncesinde kadrosunu hücuma yönelik bir orta saha ile kuvvetlendirmek isteyen Galatasaray, yeni yılın ilk günlerinde bombayı patlatmak için düğmeye bastı.

HANEDAN İŞ BAŞINDA...
Sarı-kırmızılılar'ın hedefinde ise Inter'de forma giyen Ricardo Alvarez, yine Inter'de bulunan ancak kadro dışı bırakılan Wesley Sneijder ve Inter'de kiralık oynayan bonservisi ise Lazio'da bulunan Mauro Zarate'nin olduğu öğrenildi. Galatasaray'da bu transferi İtalya bağlantıları son derece kuvvetli olan Şükrü Hanedan'ın yürüteceği belirtildi. Hanedan, 2 Ocak'ta İtalya'ya giderek temaslarına başlayacak.

TERİM'İN GÖZDELERİ...
Şampiyonlar Ligi'nde ve Spor Toto Süper Lig'de zirveyi hesaplayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in bu 3 isimden birini mutlaka kadrosunda görmek istediği, yönetimin de transfer için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı ifade edildi.

DEVRE ARASINDA HANGİ TAKIM KİMİ ALACAK?

SNEİJDER 8 MİLYON EURO
İtalya'nın önde gelen gazetelerinden biri olan La Gazetta, Inter'in 12 milyon Euro istediği Sneijder için 8 milyon Euro'ya da razı olacağını belirtti. G.Saray, resmi siteden Sneijder'le ilgilendiklerini doğruladı.

POTUK FORMÜLÜ
Sarı-kırmızılı takım, Eskişehir'in 5 milyon Euro istediği Alper Potuk için, "Bonservisini verin, sezon sonuna kadar sizde kalsın" diyecek.