10'lardan biri Aslan olacak!

Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun dün Diego için Almanya'ya gitti. Eğer Wolfsburg ve Brezilyalı yıldızla yapılan pazarlıklardan sonuç alınamazsa Lazio'lu Zarate ile Metalist Kharkiv'li Cleiton için resmi teklif yapılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2012 Güncelleme 27 Aralık 2012, 13:17
10’lardan biri Aslan olacak!

İÇİNDEKİLER

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olması beklenen Galatasaray'da resim netleşiyor... Teknik direktör Fatih Terim yönetimle yaptığı görüşmede öncelikle, yaratıcı ve skora katkı yapabilecek bir oyuncu alınması gerektiğini söylemişti. 2. Başkan Ali Dürüst de "Yeni bir Hagi arıyoruz" diyerek Galatasaray'ın rotasını belli etmişti.

RESMİ GİRİŞİM BAŞLADI
10 numara transferi için düğmeye basan Sarı-Kırmızılı yönetimin hedefinde 3 önemli yıldız var. Galatasaray'ın listesinin en tepesindeki isim, daha önce de sık sık gündeme gelen Wolfsburg'lu Diego Ribas... Orta alanda yüksek top tekniği ve yaratıcılığıyla forma giydiği her takımda fark yaratan Brezilyalı yıldız için resmi girişimler de başladı. Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un dün Almanya'ya gittiği öğrenildi. Tulun'un Wolfsburg ve Diego'nun menajeriyle masaya oturması bekleniyor. Eğer görüşmelerden sonuç alınamazsa Sarı-Kırmızılı yönetim alternatiflere yönelecek.



BU KEZ HAYIR DİYEMEZ!
Listenin 2. sırasında Lazio formasını giyen Mauro Zarate var... Sezon başında Galatasaray'a gelmeyi kabul etmeyen Arjantinli yıldız, Serie-A'da ilk yarının tamamını kulübede geçirdi. İtalyan basını, Zarate'nin bu kez Sarı-Kırmızılı kulübün teklifine hayır diyemeyeceğini yazıyor.

SÜRPRİZ ADAY CLEITON
Galatasaray'ın sürpriz 10 numara adayı ise Cleiton Xavier... Ukrayna'nın yükselen değeri Metalist Kharkiv'de dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı futbolcu geçtiğimiz günlerde Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelmişti. Galatasaray yönetimi şu anda Cleiton için resmi bir girişim yapmasa da önümüzdeki dönemde sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği belirtiliyor.

DİEGO'DA FENERBAHÇE İLE SAVAŞ KAPIDA!
Galatasaray'ın transfer listesinin en tepesinde yer alan Wolfsburg'un yıldızı Diego Ribas'ın ismi dış basında Fenerbahçe ile de anılıyor. Önümüzdeki günlerde ezeli rakipler arasında Brezilyalı futbolcu için savaş çıkabileceği belirtiliyor.

16 MAÇTA 4 GOL ATTI
Sezon başında Wolfsburg'a geri dönen Diego Ribas 16 maçta 4 gol atıp, 4 asist yaptı.


DEVRE ARASINDA HANGİ TAKIM KİMİ ALACAK?