Galatasaray Kaka'yı açıkladı

Galatasaray'ın Kaka rüyası adım adım gerçeğe dönüşüyor.

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2012, 00:00 Güncelleme 16 Ağustos 2012, 09:32
Galatasaray Kaka’yı açıkladı

İÇİNDEKİLER

Brezilyalı yıldız için bir süredir Real Madrid'le temas halinde olan Galatasaray'ın en yetkili ağızlarından başkan yardımcısı Adnan Öztürk, flaş transfer harekatıyla ilgili ilk açıklamayı Fotomaç'a yaptı. Adnan Öztürk, "Evet, Kaka için Real Madrid ile görüşüyoruz. Bu konuda kaleci antrenörümüz Taffarel de devrede. Taffarel ile Kaka baba-oğul gibi. Umarım her şey istediğimiz gibi sonuçlanır" diye konuştu. Türkiye transfer tarihine geçecek olan Kaka operasyonu konusunda, futbolcunun menajeri Juan Figer'in yardımcısı Cristian da Galatasaraylılar'ı çok sevindirecek açıklamalar yaptı.

Cristian, "Kaka için G.Saray'dan teklif aldınız mı?" sorusuna "Evet, aldık. Galatasaray futbolcumuzla kesin olarak ilgileniyor. Daha fazla detay veremem ama Galatasaray, Kaka'yı transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın teklifini de diğer bütün seçenekler gibi değerlendiriyoruz" yanıtını verdi.

Öte yandan gerek Galatasaray, gerekse İspanyol kaynaklı bilgilere göre Kaka pazarlığında iki kulüp arasında 5 milyon euro'luk fark bulunuyor. Real Madrid'in 30 yaşındaki yıldız için 23 milyon euro talep ettiği, G.Saray'ın ise 18 milyon euro önerdiği öğrenildi. Diğer yandan G.Saray'ın gerekirse kiralama formülünü de devreye sokacağı kaydedildi.