Cimbom Samba yapacak

Barcelona'nın sol beki Adriano için çok ciddi çalışmalar yapan Sarı-Kırmızılılar, Melo'dan son yanıtını bekliyor. Yönetim, Diego'nun fiyatını indirmeye çalışırken Nene konusunda temaslar da yeniden başladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2012 Güncelleme 31 Temmuz 2012, 01:13
Cimbom Samba yapacak

İÇİNDEKİLER

Hamit Altıntop, Burak Yılmaz ve Nordin Amrabat bombalarını patlattıktan sonra frene basan Galatasaray'da transfer gündemi yeniden hareketleniyor... Hakan Balta'nın sakatlığı konusunda yaşanan belirsizliğin ardından sol bek aramaya basan Sarı- Kırmızılılar, orta alana takviye yapmak için de çalışmalara hız verdi. Gündeminde tam 4 Brezilyalı futbolcu bulunan yönetim, bu yıldızlardan ikisini kadroya katmak istiyor.

YA BİTECEK YA BİTECEK
Felipe Melo'ya son teklifini yapan Galatasaray yönetimi bu hafta içinde bu transfere olumlu ya da olumsuz noktayı koyacak. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Brezilyalı yıldız istenen rakama inecek ve imzayı atacak. Sarı-Kırmızılılar, Wolfsburg'lu Diego'nun fiyatını indirmek için çalışmalarını da sürdürüyor. Alman kulübüne son olarak 6 milyon Euro teklif edildiği öğrenildi. Melo'nun geri dönmesi halinde Diego transferinin askıya alınacağı belirtiliyor.

BARCELONA İLE ANLAŞMA TAMAM
Sol bek transferinde ise gündemdeki isim Barcelona'lı Adriano Correira... İspanyol kulübüyle büyük oranda anlaşan yönetim, Sambacı'yı ikna turlarını sürdürüyor. Fransa'dan gelen haberlere göre Nene defteri yeniden açıldı. Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde PSG ile birkez daha masaya oturacağı ifade ediliyor.

GOLCÜ TRANSFERİ ASKIYA ALINDI
Umut ve Burak'ı kadrosuna katan Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın 'çilek' diye nitelediği golcü transferi askıya alındı. Fatih Terim'in yönetime, "Bu kadar forvet bize yeter" dediği öğrenildi.

BU FİYATA DİARRA MÜMKÜN DEĞİL!
Başkan Ünal Aysal'ın talimatıyla gündeme gelen Lassana Diarra ile görüşmeler yüksek maliyeti nedeniyle kısa sürede sona erdi... Fransız yıldızın yıllık 5.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme istemesi ve Real Madrid'in 8 milyon Euro'luk talebi yönetime geri adım attırdı.

İKİSİ BİR ARADA OLURMU
?
Melo'dan yanıt bekleyen yönetimin Diego ile de görüşmesi, "İkisi bir arada oynar mı?" tartışmalarını şimdiden başlattı.