2 kere şampiyon

Nefesleri kesen derbide F.Bahçe ile 0-0 berabere kalan G.Saray, Kadıköy'de 18. şampiyonluğunu kazandı. Maç sonrası çok büyük olaylar çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2012 Güncelleme 13 Mayıs 2012, 02:54
2 kere şampiyon

İÇİNDEKİLER

Ve şampiyon Galatasaray!.. Sarı-Kırmızılılar, Süper Final'in son maçında Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 0-0 berabere kalarak tarihinde 18. kez şampiyonluğa uzanmayı başardı. Cimbom karşılaşmanın ardından kupayı Kadıköy'de kaldırarak unutulmaz bir başarı yaşadı. Asrın derbisinde belki futbol adına kalite yoktu ama inanılmaz bir mücadele vardı. Özellikle son dakikalar heyecan kasırgası gibi geçti.

ELMANDER ÇOK YAKLAŞTI
Galatasaray maçtaki en önemli pozisyonunu 26. dakikada buldu. Melo'nun pasında Volkan ile karşı karşıya kalan Elmander kötü vurdu. 28'de Orhan'ın ortasında Baroni çok müsait pozisyonda topa dokunamadı.



DIA ETKİLİYDİ

35'te Dia yine sağdan çok iyi hareketlendi. Yerden ortasına hiçbir Fenerbahçeli dokunamadı. 36'da Stoch'un köşe vuruşuna Orhan arka direkte dokundu. Muslera ayağıyla çıkarınca devre 0-0 bitti.

MUSLERA DUVARI
62'de Semih'in altı pastan vurduğu kafayı Muslera çıkardı. Uruguaylı kaleci Selçuk'un şutunda da başarılıydı. 65'te ikinci sarı kartını gören Dia'nın atılmasıyla Fener 10 kişi kaldı. 81'de Ujfalusi çift sarı karttan atılınca G.Saray da 10 kişi kaldı.

KADIKÖY ASLANI!
Kalan dakikalarda gol gelmeyince Galatasaray, Kadıköy'de tarihindeki 18. şampiyonluğa uzandı.