Aslanım Drogba

Chelsea'yle anlaşamayan Drogba, Cimbom'a 5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık imza atacak. Maliyeti Forlan'dan daha ucuza gelecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2011 Güncelleme 21 Haziran 2011, 09:10
Aslanım Drogba

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Didier Drogba rüyası gerçek oluyor... Sarı-Kırmızılı yönetimin göreve geldiği günden bu yana transferi için büyük uğraş verdiği Fildişili yıldızdan beklenen müjde dün geldi. Chelsea'nin 1 yıllık sözleşme önerisine 'hayır' diyen Drogba'nın menajeri Pierre Firelot, önce Sportif Koordinatör Bülent Tulun ardından da Başkan Ünal Aysal'ı arayarak, "Drogba için yaptığınız teklifi kabul ettik" ifadesini kullandı.

DÜĞMEYE BASILDI
Galatasaray yönetiminde büyük heyecan yaratan bu görüşmenin ardından transferi bitirmek için düğmeye basıldı. Geçtiğimiz hafta Forlan, Reyes ve Ujfalusi için Madrid'e çıkarma yapan Başkan Aysal ve Bülent Tulun'la birlikte yöneticiler Abdurrahim Albayrak ile Ali Gürsoy'un birkaç gün içinde Londra'ya gitmesi bekleniyor.

BU KEZ İNGİLTERE'Yİ FETHEDECEKLER!
Sarı-Kırmızılı yönetim, Drogba'nın Chelsea'yle 1 yıl daha sözleşmesi olduğu için ilk olarak İngiliz kulübünden tecrübeli yıldızın bonservisini alacak. Şu anda balayında olan Drogba ile yüz yüze yapılacak son görüşmenin ardından da 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak. 33 yaşındaki süper starın Galatasaray'dan 5 milyon Euro alacağı öğrenildi. Öte yandan milli takım kampında bir basın toplantısı düzenleyen Diego Forlan, "Atletico ile 2 yıl daha sözleşmem var. Bu süre içinde bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü İspanya'da çok mutluyum" açıklamasını yaptı.