Kazanırsak lider bitiririz

Fenerbahçeli futbolcular kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda, "Beşiktaş maçıyla bütün derbi deplasmanlarımız bitiyor. Ama kazanırsak ilk yarının lideri biz oluruz. Bir daha da o koltuktan inmeyiz" diyorlar!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2014 Güncelleme 28 Ekim 2014, 00:17
Kazanırsak lider bitiririz

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz cumartesi gecesi Gençlerbirliği'ni zor da olsa 2-1 mağlup ederek Beşiktaş derbisi öncesinde puan kaybetmeyen ve moral bulan Fenerbahçe, pazar günkü derbiye çok farklı bakıyor. Ligin 2. haftasında Trabzon, 6. haftada da Galatasaray deplasmanında ter döken Sarı-Lacivertli ekip, pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı maçta derbi deplasmanlarının tamamanı tamamlamış olacak. Fikstür olarak önü açılacak olan Fenerbahçe, bu maçı kazınrkazanırsa büyük bir avantajın da sahibi olacak.

GALİBİYETİ HOCALARINA HEDİYE EDECEKLER
FENERBAHÇELİ futbolcuların de kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda Beşiktaş derbisini kazanmaları durumunda ilk yarıyı büyük bir ihtimalle lider bitireceklerini konuştukları ifade ediliyor. Bu arada Sarı-Lacivertli futbolcular Beşiktaş derbisini kazanarak galibiyeti hocalarına hediye etmek istiyor.

FUTBOLCULAR İÇİN EKTRA MOTİVASYON!
GENÇLERBİRLİĞİ maçında yapılan tezahüratlar nedeniyle duygusal anlar yaşayıp gözyaşlarını tutamayan İsmail Kartal için ektra motivasyona sahip olacak olan futbolcular, derbi galibiyetinin hem kendileri hem de hocaları için ciddi bir güven kredisi olacağının farkındalar.

KADLEC FORMA GİYECEK
Cumartesi gecesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Gençlerbirliği maçında dizine aldığı darbe nedeniyle zor anlar yaşayan Michal Kadlec'in kontrollerinden sevindirici haber geldi.

AĞRISI VAR AMA
Alves'
in olmadığı derbi öncesi, Kadlec'in ağrılarının bulunmasına rağmen forma giyebilecek durumda olduğu öğrenildi. Çek stoper son haftalardaki formuyla dikkat çekiyor.