Hedef yılda 50 milyon lira

Lansmanda bir konuşma yapan Aziz Yıldırım, "Bu proje 'Fenerbahçeliyim' demek değil, 'Fenerbahçeyim' deme projesidir... Hedef yılda 50 milyon lira gelir elde etmek" dedi. Yıldırım, "Şimdi demokratik, güçlü ve ekonomik açıdan bağımsız Fenerbahçe'nin yarınlarını imzalama, 'Birken 1 milyon, 1 milyonken 1 olma' zamanıdır" ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2014 Güncelleme 16 Ekim 2014, 00:59
Hedef yılda 50 milyon lira

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin "Hedef 1 Milyon Üye" projesinin lanmsanı dün gece yapıldı. Spor, sanat ve iş dünyasından çok önemli isimlerin katıldığı geceye Başkan Aziz Yıldırım'ın konuşması damga vurdu: İşte Yıldırım'ın o sözleri: "Zaman demokratik, bağımsız ve güçlü Fenerbahçe'yi dosta düşmana gösterme zamanıdır. Ve işte bu ruh, 'Hedef 1 Milyon Üye' projesinin ruhu ve amacıdır. Bu proje bir kampanya değil, bir aidiyet projesidir... Bu proje söz ve vaat projesi değil, söz hakkına sahip olma projesidir... Ve en önemlisi bu proje 'Fenerbahçeliyim' demek değil, 'Fenerbahçeyim' diyebilmek projesidir... Demokratik, bağımsız ve güçlü Fenerbahçe'nin kuruluş bildirgesi ve manifestosudur!"

50 BİNDEN FAZLA ÜYEYLE GENEL KURUL YAPILACAK
Seçim sistemimiz il ve ilçelerimizde kurulan şubelerimizden başlayacak, ülkenin her yerinden seçilecek delegeler Genel Kurul'da oy kullanacak, en kısa zamanda 50 binden fazla üye ile seçim yapabilecek duruma gelinecektir. Bu tarihi projenin gerçekleşmesi halinde yılda 50 milyon lira sadece aidat geliri elde edilecek ve amatör branşlarımız ve spor okullarımız, Türk sporuna da artı değer katacaklardır."

F.BAHÇE ADININ ÖNÜNE BAŞKA İSİM GELMEYECEK
Projenin hayata geçirilmesi halinde Fenerbahçe Stadı'nın ve sporcularımızın emeği ile ıslatılan çubuklu formada Fenerbahçe ve Türkiye Cumhuriyeti adı ve armasından başka hiçbir isim ve armanın olmamasını ve en önemlisi, Fenerbahçe adının önüne ya da ardına başka bir isim konulmamasını da sağlayacağımız unutulmamalıdır... Şimdi birken 1 Milyon, 1 Milyonken bir olmak zamanıdır."