Caner'e ilik gibi tedavi

Trabzon deplasmanında forma giymek isteyen Caner Erkin, eşiyle gittiği restaurantta 10 litrelik ilik suyu hazırlattı. Tedavisinde ilik suyunu kullanacak olan yıldız futbolcu yarınki derbide kendini riske etmeye hazır

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2014 Güncelleme 13 Eylül 2014, 02:28
Caner’e ilik gibi tedavi

İÇİNDEKİLER

Milli Futbol Takımımız'ın salı günü deplasmanda İzlanda ile oynadığı ve 3-0 kaybettiği maçta sağ ayak baş parmağından sakatlanan Caner Erkin, tedavisi sürecini hızlandırmak istiyor. Sağ ayak baş parmağındaki bağların ikisinde kısmı yırtık, kemik ödemi, yumuşak dokuda kanama ve ödem tesbit edilen Caner Erkin, yarınki derbi maçta forma giymek ve şifa bulmak için ilik suyuna başvurdu.

Önceki
gece eşi Asena Erkin ile birlikte Gürkan Şef'te akşam yemeği yiyen Caner, burada kendisine 10 litrelik özel kaynatılmış ilik suyu hazırlattı. Ayağındaki bandaj ile yürümekte zorluk çektiği gözlenen başarılı sol bekin mekan yetkililerine ilik suyunu tedavi sürecinde kullanacağını söylediği ifade edildi.

İLİK SUYUNU TEDAVİ SÜRECİNDE KULLANACAK
CANER'in yarınki Trabzon maçında oynayıp oynamayacağı bu sabah yapılacak son kontrolden sonra belli olacak. Caner bu maçta forma giymeyi çok istese de yıldız futbolcunun forma giymesi durumunda ayağındaki sakatlığın daha da ilerleyebileceği ve bu yüzden teknik direktör İsmail Kartal'ın oynatmaya sıcak bakmadığ bildirildi.

CANER İSTİYOR AMA KARTAL SICAK BAKMIYOR
Teknik Direktör Kartal'ın Caner Erkin ile yaptığı görüşmede kendisine "Oynamak istiyorsun ama bizi uzun ve zorlu bir sezon bekliyor. Geleceği düşünerek seni riske atmak istemiyorum" dediği de gelen haberler arasında.

KADROMUZ YETERİNCE DERİN
Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, sakat futbolcular ile ilgili bir soruya ise "Geniş ve bu anlamda derinliği olan bir kadroya sahibiz. İnanıyorum, oynayamayacak arkadaşlarımızın yerini dolduracaktır"
cevabını verdi.

Gökhan GÖKDUMAN - Volkan DEMİR