İki ayaklı köpekler

Haysiyet ve ahmaklıktan nasiplenmemiş şerefsizler şimdi bu sıfatların öğretmenliğine soyunup Volkan'a linç kampanyası başlatıyor. Fener kazanınca küfürler duyulmaz olur! Beyinsiz cahil! O lafın kime gittiği belli. 2 ayaklı köpek kendini bilir. İçindeki F.Bahçe kini ile boğuşan bir başkanın takımını yenmek tarifi imkansız bir mutluluk

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2014 Güncelleme 27 Ağustos 2014, 01:49
İki ayaklı köpekler

İÇİNDEKİLER

Volkan-Melo kavgası sonrasıında yaplan açıklamaların en serti Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu'ndan geldi. Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, milli kaleci Volkan Demirel'in dün akşamki Süper Kupa maçı sonrası söylediği sözleri eleştirenlere sert çıktı ve "İki ayaklı köpek kendini bilir" dedi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabı twetter üzerinden sert bir açıklama yapan İlhan Ekşioğlu şu ifadeleri kullandı: "Haysiyet ve ahlaktan nasiplenmemiş şerefsizler şimdi bu sıfatların öğretmenliğine soyunup Volkan'a linç kampanyası başlattılar. Nedense hep Fenerbahçe kazanınca küfürler duyulmaz sahaya atılanlar görülmez ve konuşulmaz sadece bir kaptan hedef seçilir. Bir de şöhret peşinde olanlar var, köpekleri kullanıp. Beyinsiz cahil, o lafın kime gittiği belli; 2 ayaklı köpek kendini bilir. İçindeki Fenerbahçe kini ile boğuşan bir başkanın takımını yenmek bizlere tarifi imkansız bir mutluluk veriyor. İşte bu nedenlerle bu kupa kimine neşe kimine kabus oldu. YAŞA FENERBAHÇE."

SÜPER LİG BAŞLAMADAN GERGİNLİK ZİRVE YAPTI
Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu'nun twitter üzerinden yazdığı bu sözler gerginliği daha da arttıracak gibi duruyor. İlhan Ekşioğlu'nun bu sözlerine Volkan Demirel'in gözlerine olduğu gibi tepkiler oluştu. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin de bu açıklamaya ilave bir karşılık verebileceği ifade ediliyor. Daha lig sezonu başlamadan böyle bir gerginliğin oluşması bu sezonun zor geçmesine karine olabilir.