Yeter artık suyu çıktı!

F.Bahçe ile G.Saray arasındaki maçta taraftarlar sahaya su şişesi ve çakmak, taş, meşale başta olmak üzere çeşitli maddeler attı. İzmir'de Aysal'a sözlü tacizde bulunulurken, Murat Aşık'a bira şişesi atıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2014 Güncelleme 26 Ağustos 2014, 02:25
Yeter artık suyu çıktı!

İÇİNDEKİLER

Dostluğa yine gölge düştü. Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine destek amacıyla Manisa'da oynanan Süper Kupa maçı, Türk futbolundaki dostluk tohumlarını yine yeşertemedi. İlk gerginlik F.Bahçeli taraftarların stadyuma girişiyle başladı.. Olaylara polis biber gazıyla müdahalede bulundu. F.Bahçeli oyuncular sahaya çıktığında yeni bir gerginlik daha yaşandı. Emre Belözoğlu'na G.Saray tribünlerinden küfürlü tezahüratlar yapılırken su şişeleri atıldı. Emre bunun üzerine G.Saraylı taraftarlara dönerek, "Atın atın" diye sitem etti. Emre'yi takım arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. İlk yarı her 2 kulüp taraftarları sahaya yabancı madde atarken özellikle korner atışlarında 2 takım futbolcularına yabancı maddeler yağdı. 2. yarıda ipler daha da gerildi. F.Bahçeli yöneticiler devre arasında TFF temsilcisinin yanına giderek Volkan'a yabancı maddeler atılacağı söyledi ve önlem alınmasını istedi. Bu uyarıya rağmen kaleye geçen Volkan'a maç başlamadan su şişeleri yağdı. Olaylar maç içersinle de sınırlı kalmadı. Maçtan önce İzmir'de F.Bahçeli taraftarlar Ünal Aysal'a sözlü tacizde bulundu. Eski F.Bahçe Başkanı Metin Aşık'ın oğlu Murat Aşık'a da G.Saraylı taraftarlar bira şişesi attı.

VOLKAN DA NASİBİNİ ALDI
F.Bahçe kalecisi Volkan 2. yarı G.Saray taraftarlarının bulunduğu kaleyi korudu. Ancak daha 2. yarı başlamadan Galatasaraylı taraftarlar Volkan'a su şişesi başta olmak üzere yabancı maddeler attı. Volkan'ın yanına gelen Melo'nun taraftarları sakin olmaya çağırması bile öfkeli Galatasaraylı taraftarları sakinleştirmeye yetmedi.

SOMA VURGUSU BİLE İŞE YARAMADI
Süper Kupa'yı anlamlı kılan en büyük özellik maçın gelirinin Soma'daki şehit yakınlarına bağışlanacak olmasıydı. Ancak böylesine anlamı olan bir maç bile dostluk tohumlarını yeşertemedi. Özellikle iki takımın kalecisi Volkan Demirel ve Muslera yabancı maddeler nedeniyle zor anlar yaşadı. Bu nedenle karşılaşma zaman zaman durdu.

NELER ATTILAR NELER
DOMATES
ÇAKMAK
SU ŞİŞESİ
AYRAN
TAHTA
TAŞ
MEŞALE
BOZUK PARA
MEYVE SUYU
PLASTİK KOLTUK
BATARYA
SU ŞİŞESİ
ŞARZ CİHAZI

TWİTTER NOTLARI
@misszulisko Galatasaray taraftarı ALS farkindaligi için su dökmeyi yanlış anlamış!
@YolantheCabau Goooo papa!! #CimBom #G.Saray we love you!
@33Au_hakem Bugünün kazananı SOMA olsun. Maç dostluk içinde bitsin.
@33Au_hakem Bu maçta, bari taraftar olay çıkarmasın. YORUMSUZ.
@okuloncesibahce Taraftarın Volkan'a yaptıkları bugüne yakısmıyor! #GünDerbiGünü
@AvktMehmet Sahaya yabancı madde atanlar maç izlemeyi hak etmiyor!! #GünDerbiGünü
@cetetufan Taraftarın yaptığı maçın önüne geçti maalesef. Futbol da sıkıcı...