Sanki 40 yıllık Kadıköylü!

Tecrübesinin yanında sakinliğiyle de dikkat çeken Diego Ribas, top tekniği ve oyun anlayışıyla orta sahanın liderliğini almaya hazır durumda. En önemli partneri ise Emre olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2014 Güncelleme 28 Temmuz 2014, 00:28
Sanki 40 yıllık Kadıköylü!

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk maçını İran temsilcisi Sepahan ile oynayan ve karşılaşmayı 1-0 kazanan Fenerbahçe'de tüm gözler yeni transfer Diego Ribas'ın üzerindeydi. Tecrübesini, sakinliği ve özgüveni ile birleştiren Brezilyalı futbolcu kendisini izleyenlere sanki çok uzun zamandan beridir bu takımda oynuyormuş izlenimini verdirdi. Fizik olarak da iyi durumda olduğu gözüken Diego, topu saklaması ve sürüşü ile fark meydana getirdi. 20. dakikada maçın tek golünü atan Mehmet Topuz'a da asisti veren futbolcu oldu. Fenerbahçeli taraftarlardan da olumlu puan alan Brezilyalı futbolcunun Sepehan maçının son bölümünde sahadan çıkışı büyük olay oldu. Tüm tribünler ayağa kalkarak Brezilyalı futbolcuyu alkış yağmuruna tuttular. Diego da taraftarlara aynı şekilde alkışla karşılık verdi. Diego'yu alkışlayanlar arasında Başkan Aziz Yıldırım da vardı.

LİDERLİK ÖZELLİKLERİYLE ÖN PLANDA


Orta sahada liderlik özellikleri ile Fenerbahçe'de meastro görevini üstlenmesi beklenen Diego Ribas'ın en önemli partneri kaptan Emre Belözoğlu olacak. Brezilyalı futbolcunun performansı Ersun Yanal'ın da yüzünü güldürdü. Tecrübeli teknik adamın Diego ile ilgili olarak takımın kimyasına uyumu ile ilgili kuşkularının azaldığı öğrenildi.